18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Vendsyssel FF Live Stream

Last Updated on

Runde 21 i 1. Division byder på AaB mod Vendsyssel FF, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 10/03/2024 kl. 15:00 på AaBs hjemmebane: Aalborg Portland Park.

Hvor kan man se AaB – Vendsyssel FF Live Stream?

AaB indtager lige nu 1. pladsen i 1. Division tabellen efter en 3-2 sejr over Fredericia i deres seneste kamp . Vendsyssel FF formåede at få skovlen under Sønderjyske, da de besejrede dem med 3-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 3. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs Vendsyssel FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod Vendsyssel FF direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 10/03/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se AaB – Vendsyssel FF live stream på ViaPlay

AaB – Vendsyssel FF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har AaB en 63.29% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.58, mens Vendsyssel FF har en 19.96% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.01. Dette betyder at AaB er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.87 med en sandsynlighed på 25.84%.

AaB mod Vendsyssel FF – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik AaB sejren og vandt tre point. Fredericia var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-2. Imens vandt Vendsyssel FF deres seneste kamp. I den kamp, mødte søndag gæster Sønderjyske. Kampen endte med en stilling på 3-0.

AaB vs Vendsyssel FF Form

Ud af de seneste 10 kampe i 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , mens de har scoret i alle disse kampe . Vendsyssel FF har fejret 6 sejre , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Aalborg Portland Park, har værterne AaB nu vundet i alt 8 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 11 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

AaB – Vendsyssel FF Odds på Over/Under

AaB har formået at score i gennemsnit på 3.4 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . På den anden side, har Vendsyssel FF’s kampe haft et gennemsnit på 2.5 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.60 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.90 mål pr. kamp.

AaB – Vendsyssel FF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for AaB, formåede begge hold at score i 90% af kampene , og for Vendsyssel FF er det samme gældende for 40% af deres kampe. Den seneste gang Vendsyssel FF missede chancen for at score i en kamp var d. 1/12/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.79, kan vi se at der er 55.87% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.91, kan vi se at der er 52.36% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se AaB – Vendsyssel FF live stream?


Kampen AaB mod Vendsyssel FF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AaB og Vendsyssel FF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AaB favoritter med odds 1.58 for at vinde.

Hvordan er AaB’s form i 1. Division op til kampen?


AaB har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Vendsyssel FF i 1. Division?


Vendsyssel FF seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte.