18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – Næstved Live Stream

Last Updated on

Runde 29 i 1. Division byder på AC Horsens mod Næstved, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 10/05/2024 kl. 18:00 på AC Horsenss hjemmebane: Nordstern Arena Horsens.

Hvor kan man se AC Horsens – Næstved Live Stream?

Efter en sejr over FC Helsingør på 1-0, ligger AC Horsens lige nu på en 1. plads i 1. Division tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Næstved sikrede sig en sejr over B 93 med 1-0, hvilket placerer dem på en 5. plads. Læs vores optakt til kampen mellem AC Horsens vs Næstved, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AC Horsens mod Næstved direkte via live stream.
  • Stadion: Nordstern Arena Horsens
  • Dato: 10/05/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se AC Horsens – Næstved live stream på ViaPlay

AC Horsens – Næstved Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at AC Horsens er favoritter i dette kommende opgør. AC Horsens er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.33, så der er 42.92% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Næstveds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.72, hvilket betyder, at der er 36.76% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.39, eller 29.50%.

AC Horsens mod Næstved – Statistikker og Analyse

AC Horsens vandt holdets seneste kamp. fredag værter mødte FC Helsingør. Kampen endte med et resultat på 1-0. I deres seneste kamp kom Næstved fra banen med en sejr. I den kamp, mødte fredag gæster B 93. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.

AC Horsens vs Næstved Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har værterne 4 sejre , med mål scoret i 9 kampe . Næstved har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har AC Horsens vundet 4 point i deres seneste fem kampe på Nordstern Arena Horsens. Imens har Næstved samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AC Horsens – Næstved Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i AC Horsenss 1. Division opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.0 mål i Næstved’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

AC Horsens – Næstved Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af AC Horsens’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede 40%. Den seneste gang AC Horsens ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-5 mod ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge d. 1/04/2024. Den seneste gang Næstved missede chancen for at score i en kamp var d. 26/04/2024, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold. Det gennemsnitlige odds på 1.73 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 57.80%.Et gennemsnitligt odds på 1.99 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 50.25%.

FAQ

Hvor kan man se AC Horsens – Næstved live stream?


Kampen AC Horsens mod Næstved kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AC Horsens og Næstved?


AC Horsens er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.33.

Hvordan er AC Horsens’s form i 1. Division op til kampen?


AC Horsens har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Næstved i 1. Division?


Næstved seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 2 nederlag, og 5 uafgjorte.