18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – Viborg Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 28 af Superleague skal vi se AGF byde Viborg velkommen på deres hjemmebane, Ceres Park, Sunday d. 7/5/2023, kl. 18:05.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg trinnene herunder:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.


Hvor kan man se AGF – Viborg Live Stream?

Efter en 1-0 sejr over FC Nordsjaelland i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 4. pladsen i Superleague tabellen. På den anden side, Viborg kunne notere en 3-1 sejr mod Randers FC, og de ligger lige nu på en 3. plads.Læs vores optakt til kampen mellem AGF vs Viborg se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Ceres Park
  • Dato: 7/5/2023
  • Kick off: kl. 18:05
  • TV Kanal: Se AGF – Viborg live stream på ViaPlay

AGF – Viborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.18 fortæller os, at AGF har 45.87% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Viborgs chance for at vinde 31.35%, med et gennemsnitligt odds på 3.19. Dette viser at AGF ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.23, er der 30.96% chance for at kampen ender uafgjort.

AGF vs Viborg Statistikker og Analyse

AGF vandt deres seneste kamp.FC Nordsjaelland var modstanderne for Uwe Roesler’s hold.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.Statistikker mod FC Nordsjaelland viser at AGF havde 47% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde AGF 9 skud i angreb og 9 skud tilladt imod sig.Imens vandt Viborg deres sidste kamp.I den kamp, mødte Jacob Friis’s hold Randers FC.Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1.Statistikker mod Randers FC viser at Viborg havde 47% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Viborg i alt 16 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 8 skud imod sig.

AGF vs Viborg Form

I de seneste 10 kampe i Denmarks Superleague, har værterne 6 sejre , med mål scoret i 8 kampe . Viborg har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 8 kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har AGF nu vundet 9 point i deres seneste fem spillede kampe på Ceres Park.Imens har Viborg samlet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AGF vs Viborg Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem AGF og Viborg, har AGF opnået 4 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.3 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor AGF i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , og Viborg har snittet 1.1 pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til AGF med 1-0.Kampen blev spillet Sunday d. 9/4/2023, 16:04 på Energi Viborg Arena.

AGF – Viborg Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 1.4 mål i AGFs Superleague opgør. På den anden side, har Viborg’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. I disse kampe, har Uwe Roesler’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.40 mål i hver kamp , hvorimod Jacob Friiss hold har scoret 1.50 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp.

AGF – Viborg Odds på Begge Hold Scorer

AGF har haft 30% af deres seneste 10 Superleague opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål . Viborg’s hold har haft det samme udfald i halvdelen.AGFs seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Copenhagen d. 23/4/2023.Viborgs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 9/4/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.85 fortæller, at der er en sandsynlighed på 54.05% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på Sunday. Det gennemsnitlige odds på 1.84 siger at der er en sandsynlighed på 54.35% for at begge hold formår at score Sunday.

FAQ

Hvor kan man se AGF – Viborg live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AGF og Viborg?
AGF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.18.

Hvordan er AGF’s form i Superleague op til kampen?
AGF har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » AGF – Viborg Live Stream