18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Brentford Live Stream

Last Updated on

I runde 28 af Premier League skal vi se Arsenal byde Brentford velkommen på deres hjemmebane, Emirates Stadium, lørdag d. 9/03/2024, kl. 18:30.

Hvor kan man se Arsenal – Brentford Live Stream?

Efter en sejr over Sheffield U. på 6-0, ligger Arsenal lige nu på en 3. plads i Premier League tabellen , mens Brentford rangerer som nr. 15 efter at have spillet uafgjort mod Chelsea 2-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 9/03/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Arsenal – Brentford live stream på ViaPlay

Arsenal – Brentford Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Arsenal givet 81.97% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.22. Brentford har derimod 8.64% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 11.58. Disse odds gør Arsenal til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 15.15% med et odds på 6.60.

Arsenal mod Brentford – Statistikker og Analyse

Arsenal vandt holdets seneste kamp. Mikel Arteta’s hold spillede mod Sheffield U.. Ved slutfløjtet viste måltavlen 6-0. Mod Sheffield U., havde Arsenal 81% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Arsenal i seneste kamp 22 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Mikel Arteta’ hold 4 skud imod sig. Imens spillede Brentford uafgjort i deres sidste kamp. Thomas Frank’s hold spillede mod Chelsea. Det endelige resultat for den kamp var 2-2. Statistikker mod Chelsea viser at Brentford havde 31% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Brentford de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 17 skud tilladt mod eget mål.

Arsenal vs Brentford Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne fejret 7 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Brentford har fejret to sejre , med scoring i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Emirates Stadium, har værterne Arsenal nu vundet i alt 12 point. Imens har Brentford samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Arsenal vs Brentford Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 5 gange indtil videre, og i disse møder , har Arsenal formået at vinde 3 gange , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I hver af disse 5 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.2 mål . 1.4 mål pr. kamp er gået til Arsenal , og Brentford har snittet 0.8 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Arsenal på 1-0. Kampen blev spillet lørdag d. 25/11/2023, 18:30 på Gtech Community Stadium.

Arsenal – Brentford Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Arsenal har spillet, er der blevet scoret 4.1 mål i gennemsnit . På den anden side, har Brentford’s kampe haft et gennemsnit på 4.1 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Mikel Arteta’s hold formået at score et gennemsnit på 3.30 mål og indkasseret 0.80 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Thomas Franks hold har scoret 1.50 mål og indkasseret 2.60 pr. kamp.

Arsenal – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Arsenal’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Brentford er det samme gældende for 80% af deres kampe. Den sidste gang Arsenal missede en chance for at score i en kamp var d. 28/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham. Den seneste gang Brentford ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 20/02/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.91 er der en sandsynlighed på 52.36% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.82, er der en sandsynlighed på 54.95% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Brentford live stream?


Kampen Arsenal mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Arsenal og Brentford?


Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.22.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjorte.