18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Manchester United Live Stream

Last Updated on

Aston Villa møder Manchester United i runde 24 af Premier League søndag d. 11/02/2024, kl. 17:30 på deres hjemmebane Villa Park.

Hvor kan man se Aston Villa – Manchester United Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 4. plads efter en 5-0 sejr over Sheffield U. . Manchester United formåede at få skovlen under West Ham, da de besejrede dem med 3-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 6. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Manchester United, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Manchester United direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 11/02/2024
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Manchester United live stream på ViaPlay

Aston Villa – Manchester United Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Aston Villa en 46.30% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.16, mens Manchester United har en 32.57% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.07. Dette betyder at Aston Villa er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.75 med en sandsynlighed på 26.67%.

Aston Villa mod Manchester United – Statistikker og Analyse

Aston Villa vandt deres seneste kamp. Sheffield U. var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 5-0. Da de mødte Sheffield U., havde Aston Villa 66% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Aston Villa de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp kom Manchester United fra banen med en sejr. Erik ten Hag’s hold var oppe mod West Ham. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-0. Mod West Ham, havde Manchester United en boldbesiddelse på 51%. I Manchester United’s seneste kamp, skød de på mål 12 gange, mens Erik ten Hag hold tillod 22 skud imod sig.

Aston Villa vs Manchester United Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , og har scoret i 9 kampe . Manchester United har 4 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Villa Park, har værterne Aston Villa nu vundet i alt 10 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Aston Villa vs Manchester United Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Aston Villa og Manchester United , har værterne været sejrsrige to gange , hvor Manchester United har vundet 6 kampe , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.0 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , og Manchester United har snittet 1.8 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-3 til Manchester United. Kampen blev spillet tirsdag d. 26/12/2023, 21:00 på Old Trafford.

Aston Villa – Manchester United Odds på Over/Under

Aston Villa har formået at score i gennemsnit på 3.0 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Manchester United har et gennemsnit på 3.1 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Unai Emery’s hold et gennemsnit på 1.80 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp . Unai Emery’s hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.60 mål pr. kamp.

Aston Villa – Manchester United Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Aston Villa, formåede begge hold at score i 60% af kampene , mens Manchester United har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Den seneste gang Aston Villa ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 14/01/2024. Den seneste gang Manchester United ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 23/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.46 er der 68.49% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.53, er der 39.53% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Manchester United live stream?


Kampen Aston Villa mod Manchester United kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Aston Villa og Manchester United?


Aston Villa er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.16.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester United i Premier League?


Manchester United seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.