18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Tottenham Live Stream

Last Updated on

I runde 28 af Premier League skal vi se Aston Villa byde Tottenham velkommen på deres hjemmebane, Villa Park, søndag d. 10/03/2024, kl. 14:00.

Hvor kan man se Aston Villa – Tottenham Live Stream?

Efter en 3-2 sejr over Luton i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 4. pladsen i Premier League tabellen , hvorimod Tottenham lige nu ligger på en 5. plads efter deres nederlag mod Crystal Palace på 3-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 10/03/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Tottenham live stream på ViaPlay

Aston Villa – Tottenham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Aston Villa en 42.02% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.38, mens Tottenham har en 38.46% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.60. Dette betyder at Aston Villa er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.99 med en sandsynlighed på 25.06%.

Aston Villa mod Tottenham – Statistikker og Analyse

Aston Villa vandt deres seneste opgør. Unai Emery’s hold spillede mod Luton. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-2. Da de mødte Luton, havde Aston Villa 53% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Aston Villa i seneste kamp 12 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Unai Emery’ hold 14 skud imod sig. Imens vandt Tottenham deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod Ange Postecoglou’s hold overfor Crystal Palace. Kampen endte med en stilling på 3-1. Da de mødte Crystal Palace, havde Tottenham 78% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 4 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Aston Villa vs Tottenham Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , med mål scoret i 9 kampe . På samme tid har Tottenham vundet 6 gange , med mål scoret i alle kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Aston Villa nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Villa Park. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Aston Villa vs Tottenham Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Aston Villa og Tottenham , har Aston Villa formået at vinde 4 gange , og gæsterne har været sejrsrige 6 gange . Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.1 mål pr. kamp , hvor Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , og Tottenham har scoret 1.9 pr. kamp. I den seneste kamp tog Aston Villa hjem med en sejr på 2-1. Kampen blev spillet søndag d. 26/11/2023, 15:00 på Tottenham Hotspur Stadium.

Aston Villa – Tottenham Odds på Over/Under

I Aston Villa’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.8 mål pr. kamp , hvorimod Tottenham har et gennemsnit på 3.8 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Unai Emery’s trup formået at score 2.20 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp , mens Ange Postecoglou’s trup har formået at notere 2.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

Aston Villa – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Aston Villa, formåede begge hold at score i 80% af kampene , mens Tottenham har set det samme ske i 90% af deres kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 14/01/2024 var den seneste kamp, som Aston Villa endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.32 fortæller, at der er en sandsynlighed på 75.76% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 3.15 siger at der er en sandsynlighed på 31.75% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Tottenham live stream?


Kampen Aston Villa mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Aston Villa og Tottenham?


Aston Villa er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.38.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.