18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Brentford Live Stream

Last Updated on

Bournemouth møder Brentford i runde 37 af Premier League lørdag d. 11/05/2024, kl. 15:00 på deres hjemmebane Vitality Stadium.

Hvor kan man se Bournemouth – Brentford Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Arsenal på 0-3 i sidste runde, ligger Bournemouth lige nu nr. 10 i Premier League , mens Brentford rangerer som nr. 16 efter at have spillet uafgjort mod Fulham 0-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 11/05/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Brentford live stream på ViaPlay

Bournemouth – Brentford Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Bournemouth givet 51.28% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.95. Brentford har derimod 28.99% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.45. Disse odds gør Bournemouth til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.64% med et odds på 3.90.

Bournemouth mod Brentford – Statistikker og Analyse

Bournemouth tabte deres seneste opgør. Andoni Iraola’s hold mødte Arsenal. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-3. Da de mødte Arsenal, havde Bournemouth 43% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Bournemouth 7 skud i angreb og 24 skud tilladt imod sig. Imens spillede Brentford uafgjort i deres seneste kamp. I den kamp, mødte Thomas Frank’s hold Fulham. Det endelige resultat for den kamp var 0-0. Da de mødte Fulham, havde Brentford 55% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 7 skud sendt afsted i angrebet, mens 15 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Bournemouth vs Brentford Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne 5 sejre , og har scoret i 9 kampe . Brentford har to sejre , og har scoret i 7 kampe. I deres seneste fem kampe på Vitality Stadium, har Bournemouth nu vundet i alt 13 point. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Bournemouth vs Brentford Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Bournemouth og Brentford , har Bournemouth opnået to sejre , hvor Brentford har vundet 4 kampe , med 4 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 2.0 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Bournemouth i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , og Brentford har snittet 1.2 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 2-2. Kampen blev spillet lørdag d. 2/09/2023, 15:00 på Gtech Community Stadium.

Bournemouth – Brentford Odds på Over/Under

I Bournemouth’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp . På den anden side, har Brentford’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. Ser man på disse opgør, har Andoni Iraola’s hold formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe . Andoni Iraola’s hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.20 mål pr. kamp.

Bournemouth – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af kampe både for værterne, Bournemouth, og gæsterne, Brentford. Den sidste gang Bournemouth missede en chance for at score i en kamp var d. 4/05/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal. Den seneste gang Brentford ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham d. 4/05/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.43 fortæller, at der er en sandsynlighed på 69.93% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.66 siger at der er en sandsynlighed på 37.59% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Brentford live stream?


Kampen Bournemouth mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Bournemouth og Brentford?


Bournemouth er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.95.

Hvordan er Bournemouth’s form i Premier League op til kampen?


Bournemouth har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 3 nederlag, og 5 uafgjorte.