18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

Bournemouth møder Sheffield U. i runde 28 af Premier League lørdag d. 9/03/2024, kl. 16:00 på deres hjemmebane Vitality Stadium.

Hvor kan man se Bournemouth – Sheffield U. Live Stream?

Bournemouth indtager lige nu 13. pladsen i Premier League tabellen efter en 2-0 sejr over Burnley i deres seneste kamp . Sheffield U. tabte deres seneste kamp mod Arsenal med 0-6, og de ligger lige nu nr. 20 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 9/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Bournemouth – Sheffield U. Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.34 fortæller os, at Bournemouth har 74.63% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Sheffield U.s chance for at vinde 12.18%, med et gennemsnitligt odds på 8.21. Dette viser at Bournemouth ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 5.34, er der 18.73% chance for at kampen ender uafgjort.

Bournemouth mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

Bournemouth vandt deres seneste opgør. Andoni Iraola’s hold spillede mod Burnley. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-0. Statistikker mod Burnley viser at Bournemouth havde 25% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Bournemouth i seneste kamp 10 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Andoni Iraola’ hold 20 skud imod sig. Imens fik Sheffield U. nul point da de tabte deres seneste kamp. Chris Wilder’s hold spillede mod Arsenal. Efter 90 minutter, var resultatet 0-6. Statistikker mod Arsenal viser at Sheffield U. havde 19% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Sheffield U. de følgende statistikker: 4 skud i angreb og 22 skud tilladt mod eget mål.

Bournemouth vs Sheffield U. Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne 3 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Gæsterne har formået at sikre én sejr , og har scoret i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Bournemouth vundet 5 point i deres seneste fem kampe på Vitality Stadium. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Bournemouth vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

Bournemouth og Sheffield U. har i alt spillet 9 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har værterne været sejrsrige to gange , mens Sheffield U. har formået at vinde 5 gange , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 9 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål , hvor Bournemouth i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , mens Sheffield U. i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Bournemouth kampen med 3-1. Kampen blev spillet lørdag d. 25/11/2023, 16:00 på Bramall Lane.

Bournemouth – Sheffield U. Odds på Over/Under

Bournemouth har formået at score i gennemsnit på 3.1 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Sheffield U.’s kampe haft et gennemsnit på 3.9 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Andoni Iraola’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Chris Wilders hold har scoret 1.00 mål og indkasseret 2.90 pr. kamp.

Bournemouth – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

60% af Bournemouth’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede . Sheffield U.’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Den seneste gang Bournemouth ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 24/02/2024. Den seneste gang Sheffield U. ikke formåede at score i ligaen var i et 0-6 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 4/03/2024. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.79, kan vi se at der er 55.87% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.94, kan vi se at der er 51.55% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Sheffield U. live stream?


Kampen Bournemouth mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Bournemouth og Sheffield U. har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Bournemouth favoritter med odds 1.34 for at vinde.

Hvordan er Bournemouth’s form i Premier League op til kampen?


Bournemouth har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.