18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Liverpool Live Stream

Last Updated on

I runde 25 af Premier League skal vi se Brentford byde Liverpool velkommen på deres hjemmebane, Gtech Community Stadium, lørdag d. 17/02/2024, kl. 13:30.

Hvor kan man se Brentford – Liverpool Live Stream?

Brentford indtager lige nu 14. pladsen i Premier League tabellen efter en 2-0 sejr over Wolverhampton i deres seneste kamp , hvorimod Liverpool lige nu ligger på en 1. plads efter deres nederlag mod Burnley på 3-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Brentford vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brentford mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: Gtech Community Stadium
  • Dato: 17/02/2024
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Brentford – Liverpool live stream på ViaPlay

Brentford – Liverpool Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Brentford givet 19.42% chance for at vinde kampen med et odds på 5.15, mod Liverpool, som kun har 63.29% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.58. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.40 eller 22.73%.

Brentford mod Liverpool – Statistikker og Analyse

Brentford vandt holdets seneste kamp. Thomas Frank’s hold stod overfor Wolverhampton i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. I deres kamp mod Wolverhampton, havde Brentford den følgende boldbesiddelse: 28%. I forhold til skud på mål, havde Brentford i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 17 skud imod sig. Imens vandt Liverpool deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod Jürgen Klopp’s hold overfor Burnley. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Mod Burnley, havde Liverpool en boldbesiddelse på 71%. Ser man på skud på mål, havde Liverpool de følgende statistikker: 25 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

Brentford vs Liverpool Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Brentford formået at sikre 3 sejre , med scoring i 9 kampe . Liverpool har 7 sejre , med scoring i 9 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Brentford nu vundet 6 point i deres seneste fem spillede kampe på Gtech Community Stadium. Gæsterne har nu vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brentford vs Liverpool Indbyrdes opgør

I deres seneste 5 opgør mod hinanden , har værterne været sejrsrige i ét tilfælde , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I hver af disse 5 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål , hvor Brentford i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , mens Liverpool i gennemsnit har scoret 2.2 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Liverpool hjem med en sejr på 0-3. Kampen blev spillet søndag d. 12/11/2023, 15:00 på Anfield.

Brentford – Liverpool Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Brentford har spillet, er der blevet scoret 3.6 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.2 mål i Liverpool’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Thomas Frank’s trup scoret 1.50 mål og indkasseret 2.10 pr. kamp , og Jürgen Klopp’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.30 mål og indkasseret 0.90 i hver af deres tidligere kampe.

Brentford – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

80% af Brentford’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Liverpool er det samme gældende for 60% af deres kampe. Den sidste gang Brentford missede en chance for at score i en kamp var d. 9/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sheffield U.. Den seneste gang Liverpool missede chancen for at score i en kamp var d. 17/12/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United. Det gennemsnitlige odds på 1.55 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 64.52%.Et gennemsnitligt odds på 2.31 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 43.29%.

FAQ

Hvor kan man se Brentford – Liverpool live stream?


Kampen Brentford mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brentford og Liverpool har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.58 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 7 nederlag, og 0 uafgjorte.