18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Everton Live Stream

Last Updated on

Runde 26 i Premier League byder på Brighton mod Everton, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 24/02/2024 kl. 16:00 på Brightons hjemmebane: The American Express Community Stadium.

Hvor kan man se Brighton – Everton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Brighton nr. 7 i Premier League tabellen efter en sejr over Sheffield U. 5-0 i sidste , hvorimod Everton spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Crystal Palace med 1-1 og nu er placeret som nr. 17. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs Everton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brighton mod Everton direkte via live stream.
  • Stadion: The American Express Community Stadium
  • Dato: 24/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Brighton – Everton live stream på ViaPlay

Brighton – Everton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Brighton givet 54.64% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.83. Everton har derimod 25.06% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.99. Disse odds gør Brighton til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.11% med et odds på 3.83.

Brighton mod Everton – Statistikker og Analyse

Brighton’s seneste kamp så dem tage en sejr. Sheffield U. var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 5-0. Mod Sheffield U., havde Brighton 80% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Brighton de følgende statistikker: 24 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Everton uafgjort i deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod Sean Dyche’s hold overfor Crystal Palace. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. I deres kamp mod Crystal Palace, havde Everton 63% af bolden. I forhold til skud på mål, havde Everton i alt 18 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.

Brighton vs Everton Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har Brighton vundet i 3 , med mål scoret i 6 kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , med scoring i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brighton i deres seneste fem kampe på The American Express Community Stadium vundet 11 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Brighton vs Everton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Brighton og Everton , har Brighton vundet 4 kampe , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange . Der har også været 2 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.3 mål pr. kamp , hvor Brighton i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og Everton har scoret 1.8 pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 1-1. Kampen blev spillet lørdag d. 4/11/2023, 16:00 på Goodison Park.

Brighton – Everton Odds på Over/Under

I Brighton’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Everton har spillet, blevet scoret 2.2 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Roberto De Zerbi’s trup formået at score 1.60 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp , mens Sean Dyche’s trup har formået at notere 0.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp.

Brighton – Everton Odds på Begge Hold Scorer

Brighton har haft halvdelen af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål 40%. Brightons seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Luton d. 30/01/2024. Den seneste gang Everton ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 10/02/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.60 er der 62.50% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.22, er der 45.05% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – Everton live stream?


Kampen Brighton mod Everton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brighton og Everton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brighton favoritter med odds 1.83 for at vinde.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Everton’s form i Premier League op til kampen?


Everton har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.