18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – FC København Live Stream

Last Updated on

,

Brøndby IF og FC København mødes søndag d. 12/05/2024 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Broendby Stadion.

Hvor kan man se Brøndby IF – FC København Live Stream?

Efter et nederlag til FC Midtjylland på 2-3 i deres seneste kamp, ligger Brøndby IF lige nu på 1. pladsen i Superligaen , hvorimod FC København lige nu ligger på en 2. plads efter deres nederlag mod Silkeborg IF på 3-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Brøndby IF vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brøndby IF mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: Broendby Stadion
  • Dato: 12/05/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Brøndby IF – FC København live stream på ViaPlay

Brøndby IF – FC København Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Brøndby IF en 32.36% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.09, mens FC København har en 46.08% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.17. Dette betyder at FC København er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.39 med en sandsynlighed på 29.50%.

Brøndby IF mod FC København – Statistikker og Analyse

Brøndby IF tabte deres seneste kamp. FC Midtjylland var modstanderne for Jesper Sørensen’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-3. Mod FC Midtjylland, havde Brøndby IF en boldbesiddelse på 53%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Brøndby IF de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 22 skud tilladt mod eget mål. Imens sikrede FC København sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte Jacob Neestrup’s hold Silkeborg IF. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-0. Statistikker mod Silkeborg IF viser at FC København havde 39% af boldbesiddelsen. I FC København’s seneste kamp, skød de på mål 14 gange, mens Jacob Neestrup hold tillod 7 skud imod sig.

Brøndby IF vs FC København Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne 5 sejre , og har scoret i alle kampe . På samme tid har FC København vundet 6 gange , efter at have scoret i 9 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Broendby Stadion, har Brøndby IF nu vundet i alt 11 point. Imens har FC København samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Brøndby IF vs FC København Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Brøndby IF opnået 3 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.7 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Brøndby IF har snittet 1.1 mål i hver kamp , mens FC København i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brøndby IF på 2-1. Kampen blev spillet mandag d. 1/04/2024, 13:00 på Parken.

Brøndby IF – FC København Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Brøndby IFs Superligaen opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i FC København’s opgør. Ser man på disse opgør, har Jesper Sørensen’s trup formået at score 2.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp , og Jacob Neestrups trup har et gennemsnit på 2.00 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp.

Brøndby IF – FC København Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 90% af Brøndby IF’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og FC København har haft det i 40% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Brøndby IF ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 12/11/2023. Den seneste gang FC København missede chancen for at score i en kamp var d. 1/03/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland. Med et gennemsnitligt odds på 1.67 er der 59.88% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.07, er der 48.31% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Brøndby IF – FC København live stream?


Kampen Brøndby IF mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brøndby IF og FC København?


FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.17.

Hvordan er Brøndby IF’s form i Superligaen op til kampen?


Brøndby IF har 5 sejre, 1 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC København i Superligaen?


FC København seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.