18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – FC Midtjylland Live Stream

Last Updated on

Brøndby IF og FC Midtjylland mødes søndag d. 18/02/2024 kl. 18:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Broendby Stadion.

Hvor kan man se Brøndby IF – FC Midtjylland Live Stream?

Efter en sejr over Hvidovre på 4-0, ligger Brøndby IF lige nu på en 2. plads i Superligaen tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – FC Midtjylland sikrede sig en sejr over Viborg med 5-1, hvilket placerer dem på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Brøndby IF vs FC Midtjylland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brøndby IF mod FC Midtjylland direkte via live stream.
  • Stadion: Broendby Stadion
  • Dato: 18/02/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Brøndby IF – FC Midtjylland live stream på ViaPlay

Brøndby IF – FC Midtjylland Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Brøndby IF er favoritter i dette kommende opgør. Brøndby IF er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.28, så der er 43.86% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. FC Midtjyllands gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.90, hvilket betyder, at der er 34.48% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.40, eller 29.41%.

Brøndby IF mod FC Midtjylland – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Brøndby IF sejren og vandt tre point. Jesper Sørensen’s hold mødte Hvidovre. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 4-0. Statistikker mod Hvidovre viser at Brøndby IF havde 61% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Brøndby IF i alt 19 skud, mens de tillod 6 skud imod sig. Imens vandt FC Midtjylland deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Thomas Thomasberg’s hold overfor Viborg. Ved slutfløjtet viste måltavlen 5-1. I deres kamp mod Viborg, havde FC Midtjylland 56% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde FC Midtjylland i alt 16 skud, mens de tillod 6 skud imod sig.

Brøndby IF vs FC Midtjylland Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har Brøndby IF vundet i 5 , med scoring i 9 kampe . FC Midtjylland har 8 sejre , og har scoret i alle kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Brøndby IF nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på Broendby Stadion. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 13 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Brøndby IF vs FC Midtjylland Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Brøndby IF en historik på 5 sejre , mens FC Midtjylland har en historik der tæller 4 sejre . Der har også været én uafgjort. I gennemsnit er 2.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Brøndby IF har i gennemsnit scoret 1.2 mål pr. kamp , mens FC Midtjylland i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Brøndby IF med 1-0. Kampen blev spillet søndag d. 20/08/2023, 17:00 på MCH Arena.

Brøndby IF – FC Midtjylland Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Brøndby IFs Superligaen opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.7 mål i FC Midtjylland’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Jesper Sørensen’s hold et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Thomas Thomasbergs hold har scoret 2.70 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp.

Brøndby IF – FC Midtjylland Odds på Begge Hold Scorer

Brøndby IF har haft halvdelen af deres seneste 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens FC Midtjylland har set det samme ske i 80% af deres kampe. Brøndby IFs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København på 0-0 d. 12/11/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. FC Midtjyllands seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland d. 27/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 60.98%.Et gennemsnitligt odds på 2.10 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 47.62%.

FAQ

Hvor kan man se Brøndby IF – FC Midtjylland live stream?


Kampen Brøndby IF mod FC Midtjylland kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brøndby IF og FC Midtjylland?


Brøndby IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.28.

Før kampen, hvordan præsterer Brøndby IF i Superligaen?


Brøndby IF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 1 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er FC Midtjylland’s form i Superligaen op til kampen?


FC Midtjylland har 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.