18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

I runde 20 af Superligaen skal vi se Brøndby IF byde Vejle Boldklub velkommen på deres hjemmebane, Broendby Stadion, søndag d. 3/03/2024, kl. 16:00.

Hvor kan man se Brøndby IF – Vejle Boldklub Live Stream?

Efter en sejr over OB på 3-0, ligger Brøndby IF lige nu på en 1. plads i Superligaen tabellen , hvorimod Vejle Boldklub lige nu ligger på en 11. plads efter deres nederlag mod Silkeborg IF på 2-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Brøndby IF vs Vejle Boldklub, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brøndby IF mod Vejle Boldklub direkte via live stream.
  • Stadion: Broendby Stadion
  • Dato: 3/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Brøndby IF – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

Brøndby IF – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Brøndby IF givet 68.03% chance for at vinde kampen med et odds på 1.47, mod Vejle Boldklub, som kun har 16.05% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 6.23. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.19 eller 23.87%.

Brøndby IF mod Vejle Boldklub – Statistikker og Analyse

Brøndby IF vandt holdets seneste kamp. OB var modstanderne for Jesper Sørensen’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 3-0. Mod OB, havde Brøndby IF en boldbesiddelse på 60%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Brøndby IF de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp kom Vejle Boldklub fra banen med en sejr. I den kamp, mødte Ivan Prelec’s hold Silkeborg IF. Det endelige resultat for den kamp var 2-0. Da de mødte Silkeborg IF, havde Vejle Boldklub 30% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 11 skud sendt afsted i angrebet, mens 14 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Brøndby IF vs Vejle Boldklub Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har Brøndby IF formået at sikre 6 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Vejle Boldklub har 3 sejre , med mål scoret i 6 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Broendby Stadion, har værterne Brøndby IF nu vundet i alt 13 point. Deres modstander, Vejle Boldklub, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brøndby IF vs Vejle Boldklub Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Brøndby IF vundet 7 kampe , mens Vejle Boldklub endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr , med 3 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.6 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Brøndby IF har snittet 1.8 mål i hver kamp , mens Vejle Boldklub i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-0 til Brøndby IF. Kampen blev spillet mandag d. 28/08/2023, 18:00 på Vejle Stadion.

Brøndby IF – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

Brøndby IF har formået at score i gennemsnit på 2.7 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . På den anden side, har Vejle Boldklub’s kampe haft et gennemsnit på 1.5 mål. I disse kampe, har Jesper Sørensen’s hold formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 0.70 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Ivan Prelecs hold har scoret 0.90 mål og indkasseret 0.60 pr. kamp.

Brøndby IF – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 40% af kampe spillet af Brøndby IF og Vejle Boldklub. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 12/11/2023 var den seneste kamp, som Brøndby IF endte uden at score et mål. Vejle Boldklubs seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 19/02/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.90 fortæller, at der er en sandsynlighed på 52.63% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.79 siger at der er en sandsynlighed på 55.87% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Brøndby IF – Vejle Boldklub live stream?


Kampen Brøndby IF mod Vejle Boldklub kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brøndby IF og Vejle Boldklub har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brøndby IF favoritter med odds 1.47 for at vinde.

Hvordan er Brøndby IF’s form i Superligaen op til kampen?


Brøndby IF har 6 sejre, 0 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Vejle Boldklub i Superligaen?


Vejle Boldklub seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 2 nederlag, og 5 uafgjorte.