18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Tottenham Live Stream

Last Updated on

I runde 26 af Premier League skal vi se Chelsea byde Tottenham velkommen på deres hjemmebane, Stamford Bridge, fredag d. 23/02/2024, kl. 21:00.

Hvor kan man se Chelsea – Tottenham Live Stream?

Chelsea spillede uafgjort 1-1 mod Manchester City i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 10 i Premier League tabellen før deres næste kamp , hvorimod Tottenham har indtaget 5. pladsen efter et nederlag til Wolverhampton på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Chelsea mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Dato: 23/02/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Chelsea – Tottenham live stream på ViaPlay

Chelsea mod Tottenham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Chelsea 1 point fra en uafgjort. Manchester City var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Mod Manchester City, havde Chelsea en boldbesiddelse på 29%. I forhold til skud på mål, havde Chelsea i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 31 skud imod sig. Imens tabte Tottenham deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Ange Postecoglou’s hold overfor Wolverhampton. Efter 90 minutter, var resultatet 1-2. Statistikker mod Wolverhampton viser at Tottenham havde 71% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Tottenham i alt 14 skud, mens de tillod 14 skud imod sig.

Chelsea vs Tottenham Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har Chelsea vundet i 5 , og har scoret i 9 kampe . Tottenham har en statistik på 6 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i alle kampene. Ser man på hjemme- og udeform, har Chelsea i deres seneste fem kampe på Stamford Bridge vundet 12 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Chelsea vs Tottenham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Chelsea og Tottenham , har Chelsea vundet 7 kampe , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.4 mål pr. kamp , hvor Chelsea i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp , mens Tottenham i gennemsnit har scoret 0.6 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Chelsea hjem med en sejr på 4-1. Kampen blev spillet mandag d. 6/11/2023, 21:00 på Tottenham Hotspur Stadium.

Chelsea – Tottenham Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Chelseas Premier League opgør . På den anden side, har Tottenham’s kampe haft et gennemsnit på 3.9 mål. Ser man på disse opgør, har Mauricio Pochettino’s hold et gennemsnit på 1.60 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp , mens Ange Postecoglou’s trup har formået at notere 2.30 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

Chelsea – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

70% af Chelsea’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Tottenham har set det samme ske i 90% af deres kampe. Chelseas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton på 0-2 d. 10/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – Tottenham live stream?


Kampen Chelsea mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvordan er Chelsea’s form i Premier League op til kampen?


Chelsea har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.