18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – West Ham Live Stream

Last Updated on

Chelsea og West Ham mødes søndag d. 5/05/2024, i runde 36 af Englands Premier League, med kampstart kl. 14:00 på Stamford Bridge .

Hvor kan man se Chelsea – West Ham Live Stream?

Chelsea fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 2-2 mod Aston Villa, og de ligger lige nu nr. 9 , mens West Ham rangerer som nr. 8 efter at have spillet uafgjort mod Liverpool 2-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Chelsea mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Dato: 5/05/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Chelsea – West Ham live stream på ViaPlay

Chelsea – West Ham Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller os, at Chelsea har 60.98% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er West Hams chance for at vinde 22.08%, med et gennemsnitligt odds på 4.53. Dette viser at Chelsea ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.46, er der 22.42% chance for at kampen ender uafgjort.

Chelsea mod West Ham – Statistikker og Analyse

Chelsea spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Mauricio Pochettino’s hold stod overfor Aston Villa i den kamp. Kampen endte med et resultat på 2-2. Da de mødte Aston Villa, havde Chelsea 72% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Chelsea i seneste kamp 21 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Mauricio Pochettino’ hold 9 skud imod sig. Imens spillede West Ham uafgjort i deres seneste kamp. Liverpool var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 2-2. Statistikker mod Liverpool viser at West Ham havde 29% af boldbesiddelsen. I West Ham’s seneste kamp, skød de på mål 11 gange, mens David Moyes hold tillod 28 skud imod sig.

Chelsea vs West Ham Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , efter at have scoret i 9 af disse kampe . West Ham har 3 sejre , og har scoret i 9 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Chelsea nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på Stamford Bridge. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Chelsea vs West Ham Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Chelsea opnået 5 sejre , mens West Ham har en historik der tæller 4 sejre . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.7 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Chelsea i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og West Ham har scoret 1.2 pr. kamp. I den seneste kamp tog West Ham hjem med en sejr på 1-3. Kampen blev spillet søndag d. 20/08/2023, 16:30 på London Stadium.

Chelsea – West Ham Odds på Over/Under

Chelsea har i gennemsnit scoret 4.5 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har West Ham’s kampe haft et gennemsnit på 4.1 mål. I disse kampe, har Mauricio Pochettino’s hold scoret et gennemsnit på 2.50 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.00 mål i hver kamp . Mauricio Pochettino’s hold har i gennemsnit scoret 2.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.10 mål pr. kamp.

Chelsea – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 80% af Chelsea’s seneste 10 Premier League kampe 90%. Chelseas seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 23/04/2024. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham d. 14/04/2024 var den seneste kamp, som West Ham endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.44 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 69.44%.Et gennemsnitligt odds på 2.60 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 38.46%.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – West Ham live stream?


Kampen Chelsea mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Chelsea og West Ham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Chelsea favoritter med odds 1.64 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Chelsea i Premier League?


Chelsea seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 1 nederlag, og 5 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.