18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Chelsea Live Stream

Last Updated on

Crystal Palace og Chelsea mødes mandag d. 12/02/2024, i runde 24 af Englands Premier League, med kampstart kl. 21:00 på Selhurst Park .

Hvor kan man se Crystal Palace – Chelsea Live Stream?

Forud for kampen, ligger Crystal Palace lige nu på en 14. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Brighton med resultatet 1-4 i sidste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Chelsea indkasserede et nederlag mod Wolverhampton på 2-4, og de ligger inden denne uges kamp nr. 11. Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Crystal Palace mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 12/02/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Chelsea live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Chelsea Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Crystal Palace givet 22.52% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.44. Chelsea har derimod 56.82% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.76. Disse odds gør Chelsea til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.11% med et odds på 3.83.

Crystal Palace mod Chelsea – Statistikker og Analyse

Crystal Palace tabte deres seneste opgør. Brighton var modstanderne for Roy Hodgson’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-4. Mod Brighton, havde Crystal Palace en boldbesiddelse på 30%. Kigger man på skud på mål, havde Crystal Palace i seneste kamp 7 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Roy Hodgson’ hold 13 skud imod sig. Imens tabte Chelsea deres sidste kamp. Mauricio Pochettino’s hold var oppe mod Wolverhampton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-4. I deres kamp mod Wolverhampton havde Chelsea følgende boldbesiddelse : 64%. I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 14 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Crystal Palace vs Chelsea Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Crystal Palace vundet i to , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Chelsea har 5 sejre , med mål scoret i 9 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Crystal Palace nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Selhurst Park. Deres modstander, Chelsea, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Crystal Palace vs Chelsea Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Crystal Palace og Chelsea , har mandagens værter ikke sikret en eneste sejr , og gæsterne har været sejrsrige alle gange . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål . 0.5 mål pr. kamp er gået til Crystal Palace , og Chelsea har snittet 2.3 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Chelsea. Kampen blev spillet onsdag d. 27/12/2023, 20:30 på Stamford Bridge.

Crystal Palace – Chelsea Odds på Over/Under

I Crystal Palace’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Chelsea har spillet, blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Roy Hodgson’s hold et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 2.20 indkasserede mål pr. kamp , mens Mauricio Pochettino’s trup har formået at notere 1.60 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

Crystal Palace – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

80% af Crystal Palace’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Chelsea er det samme gældende for 70% af deres kampe. Crystal Palaces seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 20/01/2024. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 10/12/2023 var den seneste kamp, som Chelsea endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.73 er der en sandsynlighed på 57.80% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.01, er der en sandsynlighed på 49.75% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Chelsea live stream?


Kampen Crystal Palace mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Crystal Palace og Chelsea?


Chelsea er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.76.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Chelsea i Premier League?


Chelsea seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 5 nederlag, og 0 uafgjorte.