18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Luton Live Stream

Last Updated on

Crystal Palace møder Luton i runde 28 af Premier League lørdag d. 9/03/2024, kl. 16:00 på deres hjemmebane Selhurst Park.

Hvor kan man se Crystal Palace – Luton Live Stream?

Efter et nederlag til Tottenham på 1-3 i deres seneste kamp, ligger Crystal Palace lige nu på 14. pladsen i Premier League . På den anden side, Luton tabte mod Aston Villa med 2-3, så de ligger lige nu på 18. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Crystal Palace mod Luton direkte via live stream.
  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 9/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Luton live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Luton Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Crystal Palace er favoritter i dette kommende opgør. Crystal Palace er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.75, så der er 57.14% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Lutons gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.50, hvilket betyder, at der er 22.22% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.79, eller 26.39%.

Crystal Palace mod Luton – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Crystal Palace et nederlag og fik ingen point. Oliver Glasner’s hold mødte Tottenham. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-3. I deres kamp mod Tottenham, havde Crystal Palace den følgende boldbesiddelse: 22%. Kigger man på skud på mål, havde Crystal Palace i seneste kamp 4 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Oliver Glasner’ hold 14 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Luton banen med et nederlag. I den kamp, mødte Rob Edwards’s hold Aston Villa. Kampen endte med en stilling på 2-3. I deres kamp mod Aston Villa havde Luton følgende boldbesiddelse : 47%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Luton i alt 14 skud, mens de tillod 12 skud imod sig.

Crystal Palace vs Luton Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med scoring i 9 kampe . Luton har fejret 3 sejre , mens de har scoret i alle kampene. I deres seneste fem spillede kampe på Selhurst Park, har værterne Crystal Palace nu vundet i alt 10 point. Imens har Luton samlet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Crystal Palace vs Luton Indbyrdes opgør

I deres seneste 5 opgør mod hinanden , har Crystal Palace opnået én sejr , hvor Luton har vundet 4 kampe . I gennemsnit er der blevet scoret 2.8 mål i de seneste 5 indbyrdes kampe , hvor Crystal Palace i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , mens Luton i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Luton med 1-2. Kampen blev spillet lørdag d. 25/11/2023, 16:00 på Kenilworth Road.

Crystal Palace – Luton Odds på Over/Under

Crystal Palace har i gennemsnit scoret 3.7 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Luton’s kampe haft et gennemsnit på 4.2 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Oliver Glasner’s trup formået at score 1.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.20 mål pr. kamp . Oliver Glasner’s hold har i gennemsnit scoret 2.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.20 mål pr. kamp.

Crystal Palace – Luton Odds på Begge Hold Scorer

80% af både Crystal Palaces og Lutons sidste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den sidste gang Crystal Palace missede en chance for at score i en kamp var d. 20/01/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal. Den seneste gang Luton missede chancen for at score i en kamp var d. 11/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United. Det gennemsnitlige odds på 1.76 fortæller, at der er en sandsynlighed på 56.82% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.97 siger at der er en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Luton live stream?


Kampen Crystal Palace mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Crystal Palace og Luton?


Crystal Palace er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.75.

Før kampen, hvordan præsterer Crystal Palace i Premier League?


Crystal Palace seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.