18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

I runde 25 af Premier League skal vi se Everton byde Crystal Palace velkommen på deres hjemmebane, Goodison Park, mandag d. 19/02/2024, kl. 21:00.

Hvor kan man se Everton – Crystal Palace Live Stream?

Forud for kampen, ligger Everton lige nu på en 18. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Manchester City med resultatet 0-2 i sidste kamp . På den anden side, Crystal Palace tabte mod Chelsea med 1-3, så de ligger lige nu på 15. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Everton vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Everton mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: Goodison Park
  • Dato: 19/02/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Everton – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Everton – Crystal Palace Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Everton givet 59.17% chance for at vinde kampen med et odds på 1.69, mod Crystal Palace, som kun har 19.16% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 5.22. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.69 eller 27.10%.

Everton mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Everton et nederlag og fik ingen point. Manchester City var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2. I deres kamp mod Manchester City, havde Everton den følgende boldbesiddelse: 27%. I forhold til skud på mål, havde Everton i alt 5 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 19 skud imod sig. Imens fik Crystal Palace nul point da de tabte deres seneste kamp. Roy Hodgson’s hold var oppe mod Chelsea. Det endelige resultat for den kamp var 1-3. I deres kamp mod Chelsea, havde Crystal Palace 23% af bolden. I deres seneste kamp, blev 13 skud sendt afsted i angrebet, mens 14 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Everton vs Crystal Palace Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne 3 sejre , med scoring i 6 kampe . Crystal Palace har fejret to sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Everton nu vundet 8 point i deres seneste fem spillede kampe på Goodison Park. Imens har Crystal Palace samlet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Everton vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Everton og Crystal Palace , har Everton en historik på 5 sejre , hvor Crystal Palace har vundet én kamp , og der er 4 kampe, som er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp , hvor Everton i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , og Crystal Palace har snittet 1.0 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-0 til Everton. Kampen blev spillet onsdag d. 17/01/2024, 20:45 på Goodison Park.

Everton – Crystal Palace Odds på Over/Under

I Everton’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.7 mål i Crystal Palace’s kampe. I disse kampe, har Sean Dyche’s trup formået at score 1.10 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp , mens Roy Hodgson’s trup har formået at notere 1.30 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.40 mål pr. kamp.

Everton – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 30% af Everton’s seneste 10 Premier League kampe 80%. Den seneste gang Everton ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 10/02/2024. Den seneste gang Crystal Palace missede chancen for at score i en kamp var d. 20/01/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal. Det gennemsnitlige odds på 2.02 fortæller, at der er en sandsynlighed på 49.50% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 1.71 siger at der er en sandsynlighed på 58.48% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Everton – Crystal Palace live stream?


Kampen Everton mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Everton og Crystal Palace?


Everton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.69.

Før kampen, hvordan præsterer Everton i Premier League?


Everton seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Crystal Palace i Premier League?


Crystal Palace seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.