18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Helsingør – HB Køge Live Stream

Last Updated on

Runde 19 i 1. Division byder på FC Helsingør mod HB Køge, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 23/02/2024 kl. 19:00 på FC Helsingørs hjemmebane: Helsingoer Stadion.

Hvor kan man se FC Helsingør – HB Køge Live Stream?

I sidste uge spillede FC Helsingør uafgjort 2-2 mod Næstved, og de ligger lige nu på 11. pladsen i 1. Division tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – HB Køge indkasserede et nederlag mod AaB på 1-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 10. Læs vores optakt til kampen mellem FC Helsingør vs HB Køge, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Helsingør mod HB Køge direkte via live stream.
  • Stadion: Helsingoer Stadion
  • Dato: 23/02/2024
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se FC Helsingør – HB Køge live stream på ViaPlay

FC Helsingør – HB Køge Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har FC Helsingør en 49.02% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.04, mens HB Køge har en 31.55% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.17. Dette betyder at FC Helsingør er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.51 med en sandsynlighed på 28.49%.

FC Helsingør mod HB Køge – Statistikker og Analyse

FC Helsingør spillede uafgjort i deres seneste kamp. fredag værter stod overfor Næstved i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. Imens tabte HB Køge deres seneste kamp. fredag gæster var oppe mod AaB. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.

FC Helsingør vs HB Køge Form

I deres seneste 10 1. Division opgør , har værterne 0 sejre , efter at have scoret i 5 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , mens de har scoret i 7 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Helsingør vundet ét point i deres seneste fem kampe på Helsingoer Stadion. Deres modstander, HB Køge, har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Helsingør – HB Køge Odds på Over/Under

FC Helsingør har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . Imens er der i de kampe, som HB Køge har spillet, blevet scoret 3.1 mål i gennemsnit. I disse kampe, har hjemmeholdet scoret 1.10 mål og indkasseret 1.80 pr. kamp , hvorimod ude hold har scoret 0.90 mål og indkasseret 2.20 pr. kamp.

FC Helsingør – HB Køge Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for FC Helsingør, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , og for HB Køge er det samme gældende for 60% af deres kampe. FC Helsingørs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, B 93 d. 10/11/2023. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF d. 26/11/2023 var den seneste kamp, som HB Køge endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.61 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 62.11%.Et gennemsnitligt odds på 2.18 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 45.87%.

FAQ

Hvor kan man se FC Helsingør – HB Køge live stream?


Kampen FC Helsingør mod HB Køge kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Helsingør og HB Køge har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Helsingør favoritter med odds 2.04 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer FC Helsingør i 1. Division?


FC Helsingør seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 6 nederlag, og 4 uafgjorte.