18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Helsingør – Kolding IF Live Stream

Last Updated on

Runde 21 i 1. Division byder på FC Helsingør mod Kolding IF, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 8/03/2024 kl. 19:00 på FC Helsingørs hjemmebane: Helsingoer Stadion.

Hvor kan man se FC Helsingør – Kolding IF Live Stream?

FC Helsingør tabte deres seneste kamp med 2-4 mod Hillerød Fodbold, og de ligger nu nr. 12i ligaen , hvorimod Kolding IF lige nu ligger på en 5. plads efter deres nederlag mod Hobro IK på 3-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem FC Helsingør vs Kolding IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Helsingør mod Kolding IF direkte via live stream.
  • Stadion: Helsingoer Stadion
  • Dato: 8/03/2024
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se FC Helsingør – Kolding IF live stream på ViaPlay

FC Helsingør – Kolding IF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Kolding IF er favoritter i dette kommende opgør. FC Helsingør er blevet givet et gennemsnitligt odds på 4.32, så der er 23.15% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Kolding IFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.72, hvilket betyder, at der er 58.14% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.65, eller 27.40%.

FC Helsingør mod Kolding IF – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede FC Helsingør et nederlag og fik ingen point. fredag værter spillede mod Hillerød Fodbold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-4. Imens vandt Kolding IF deres seneste kamp. fredag gæster spillede mod Hobro IK. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1.

FC Helsingør vs Kolding IF Form

Ud af de seneste 10 kampe i 1. Division , har FC Helsingør formået at sikre 0 sejre , mens de har scoret i 5 af dem . Kolding IF har 5 sejre , og har scoret i 5 kampe. I deres seneste fem kampe på Helsingoer Stadion, har FC Helsingør vundet ét point. I mellemtiden har Kolding IF vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Helsingør – Kolding IF Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i FC Helsingørs 1. Division opgør , hvorimod Kolding IF har et gennemsnit på 2.8 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.90 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod ude hold har scoret 1.40 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp.

FC Helsingør – Kolding IF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af 10 kampe, som FC Helsingør og Kolding IF har spillet indtil nu. FC Helsingørs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge på 0-1 d. 23/02/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Kolding IF missede chancen for at score i en kamp var d. 5/12/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, B 93. Det gennemsnitlige odds på 1.69 fortæller, at der er en sandsynlighed på 59.17% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.05 siger at der er en sandsynlighed på 48.78% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se FC Helsingør – Kolding IF live stream?


Kampen FC Helsingør mod Kolding IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Helsingør og Kolding IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Kolding IF favoritter med odds 1.72 for at vinde.

Hvordan er FC Helsingør’s form i 1. Division op til kampen?


FC Helsingør har 0 sejre, 7 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Kolding IF i 1. Division?


Kolding IF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 5 nederlag, og 0 uafgjorte.