18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Lyngby Live Stream

Last Updated on

Runde 18 i Superligaen byder på FC Nordsjælland mod Lyngby, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 18/02/2024 kl. 14:00 på FC Nordsjællands hjemmebane: Right To Dream Park.

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Lyngby Live Stream?

FC Nordsjælland fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod OB, og de ligger lige nu nr. 5 . Lyngby formåede at få skovlen under Silkeborg IF, da de besejrede dem med 2-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 7. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs Lyngby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Nordsjælland mod Lyngby direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 18/02/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – Lyngby live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – Lyngby Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Nordsjælland er favoritter i dette kommende opgør. FC Nordsjælland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.51, så der er 66.23% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Lyngbys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.48, hvilket betyder, at der er 18.25% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.29, eller 23.31%.

FC Nordsjælland mod Lyngby – Statistikker og Analyse

FC Nordsjælland’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Johannes Hoff Thorup’s hold spillede mod OB. Kampen endte med et resultat på 1-1. Mod OB, havde FC Nordsjælland 46% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde FC Nordsjælland 17 skud i angreb og 10 skud tilladt imod sig. Imens sikrede Lyngby sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Magne Hoseth’s hold overfor Silkeborg IF. Efter 90 minutter, var resultatet 2-0. Mod Silkeborg IF, havde Lyngby en boldbesiddelse på 37%. I Lyngby’s seneste kamp, skød de på mål 10 gange, mens Magne Hoseth hold tillod 9 skud imod sig.

FC Nordsjælland vs Lyngby Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har FC Nordsjælland formået at sikre to sejre , med scoring i 5 kampe . Lyngby har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Nordsjælland vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Right To Dream Park. I mellemtiden har Lyngby vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Nordsjælland vs Lyngby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har FC Nordsjælland vundet 4 kampe , mens Lyngby har formået at vinde én gang , og der har været 5 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.1 mål , hvor FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , og Lyngby har scoret 1.1 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 3/09/2023, 13:00 på Lyngby Stadion.

FC Nordsjælland – Lyngby Odds på Over/Under

FC Nordsjælland har i gennemsnit scoret 1.5 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Lyngby har spillet, blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Johannes Hoff Thorup’s hold formået at score et gennemsnit på 0.70 mål og indkasseret 0.80 i hver af deres tidligere kampe , mens Magne Hoseth’s trup har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.70 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 30% af FC Nordsjælland’s seneste 10 Superligaen kampe , og for Lyngby er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 26/11/2023 var den seneste kamp, som FC Nordsjælland endte uden at score et mål. Den seneste gang Lyngby missede chancen for at score i en kamp var d. 12/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub. Det gennemsnitlige odds på 1.69 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 59.17%.Et gennemsnitligt odds på 2.03 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 49.26%.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Lyngby live stream?


Kampen FC Nordsjælland mod Lyngby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Nordsjælland og Lyngby?


FC Nordsjælland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.51.

Hvordan er FC Nordsjælland’s form i Superligaen op til kampen?


FC Nordsjælland har 2 sejre, 3 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Lyngby i Superligaen?


Lyngby seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.