18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Silkeborg IF Live Stream

Last Updated on

I runde 20 af Superligaen skal vi se FC Nordsjælland byde Silkeborg IF velkommen på deres hjemmebane, Right To Dream Park, mandag d. 4/03/2024, kl. 19:00.

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Silkeborg IF Live Stream?

Deres seneste kamp mod FC København endte i skuffelse, da FC Nordsjælland tabte med 0-2 og befinder sig lige nu på 4. pladsen i Superligaen . Silkeborg IF tabte deres seneste kamp mod Vejle Boldklub med 0-2, og de ligger lige nu nr. 6 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs Silkeborg IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Nordsjælland mod Silkeborg IF direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 4/03/2024
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – Silkeborg IF live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – Silkeborg IF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har FC Nordsjælland en 64.52% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.55, mens Silkeborg IF har en 19.53% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.12. Dette betyder at FC Nordsjælland er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.14 med en sandsynlighed på 24.15%.

FC Nordsjælland mod Silkeborg IF – Statistikker og Analyse

FC Nordsjællands seneste så dem indkassere et nederlag. Johannes Hoff Thorup’s hold spillede mod FC København. Kampen endte med et resultat på 0-2. Mod FC København, havde FC Nordsjælland 57% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde FC Nordsjælland i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Johannes Hoff Thorup’ hold 16 skud imod sig. Imens tabte Silkeborg IF deres seneste kamp. I den kamp, mødte Kent Nielsen’s hold Vejle Boldklub. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2. I deres kamp mod Vejle Boldklub havde Silkeborg IF følgende boldbesiddelse : 70%. Ser man på skud på mål, havde Silkeborg IF de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.

FC Nordsjælland vs Silkeborg IF Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med mål scoret i 5 kampe . På samme tid har Silkeborg IF vundet to gange , mens de har scoret i 5 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Nordsjælland i deres seneste fem kampe på Right To Dream Park vundet 8 point. Deres modstander, Silkeborg IF, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Nordsjælland vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem FC Nordsjælland og Silkeborg IF , har FC Nordsjælland en historik på 4 sejre , hvor Silkeborg IF har vundet 4 kampe , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.6 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.9 mål pr. kamp er gået til FC Nordsjælland , mens Silkeborg IF i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Silkeborg IF på 0-2. Kampen blev spillet søndag d. 20/08/2023, 13:00 på JYSK Park.

FC Nordsjælland – Silkeborg IF Odds på Over/Under

FC Nordsjælland har i gennemsnit scoret 1.8 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , hvorimod Silkeborg IF har et gennemsnit på 2.6 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Johannes Hoff Thorup’s hold et gennemsnit på 0.80 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp , mens Kent Nielsen’s trup har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for FC Nordsjælland, formåede begge hold at score i 30% af kampene , og for Silkeborg IF er det samme gældende for 40% af deres kampe. FC Nordsjællands seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 26/02/2024. Silkeborg IFs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub d. 25/02/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.65 er der en sandsynlighed på 60.61% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.10, er der en sandsynlighed på 47.62% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Silkeborg IF live stream?


Kampen FC Nordsjælland mod Silkeborg IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Nordsjælland og Silkeborg IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Nordsjælland favoritter med odds 1.55 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?


FC Nordsjælland seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.