18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fulham – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

Runde 25 i Premier League byder på Fulham mod Aston Villa, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 17/02/2024 kl. 16:00 på Fulhams hjemmebane: Craven Cottage.

Hvor kan man se Fulham – Aston Villa Live Stream?

Efter en 3-1 sejr over Bournemouth i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 12. pladsen i Premier League tabellen . Aston Villa tabte deres seneste kamp mod Manchester United med 1-2, og de ligger lige nu nr. 5 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Fulham vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fulham mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Craven Cottage
  • Dato: 17/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Fulham – Aston Villa live stream på ViaPlay

Fulham – Aston Villa Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Fulham en 34.13% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.93, mens Aston Villa har en 44.44% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.25. Dette betyder at Aston Villa er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.69 med en sandsynlighed på 27.10%.

Fulham mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Fulham sejren og vandt tre point. Marco Silva’s hold spillede mod Bournemouth. Efter 90 minutter var resultatet 3-1. Mod Bournemouth, havde Fulham en boldbesiddelse på 50%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Fulham i alt 9 skud, mens de tillod 21 skud imod sig. Imens tabte Aston Villa deres seneste kamp. Manchester United var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. I deres kamp mod Manchester United, havde Aston Villa 55% af bolden. I Aston Villa’s seneste kamp, skød de på mål 23 gange, mens Unai Emery hold tillod 17 skud imod sig.

Fulham vs Aston Villa Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne 4 sejre , med mål scoret i 5 kampe . Aston Villa har 5 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Fulham i deres seneste fem kampe på Craven Cottage vundet 10 point. I mellemtiden har Aston Villa vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fulham vs Aston Villa Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige 4 gange , mens Aston Villa har en historik der tæller 6 sejre . Disse to hold har scoret 2.8 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Fulham i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , mens Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Fulham kampen med 1-3. Kampen blev spillet søndag d. 12/11/2023, 15:00 på Villa Park.

Fulham – Aston Villa Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Fulhams Premier League opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i Aston Villa’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Marco Silva’s trup formået at score 1.70 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp , og Unai Emerys trup har et gennemsnit på 1.70 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp.

Fulham – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Fulham har haft 30% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for Aston Villa er det samme gældende for 60% af deres kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 30/01/2024 var den seneste kamp, som Fulham endte uden at score et mål. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 14/01/2024 var den seneste kamp, som Aston Villa endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.50 er der en sandsynlighed på 66.67% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.42, er der en sandsynlighed på 41.32% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Fulham – Aston Villa live stream?


Kampen Fulham mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Fulham og Aston Villa har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Aston Villa favoritter med odds 2.25 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Fulham i Premier League?


Fulham seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.