18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge – Hillerød Fodbold Live Stream

Last Updated on

I runde 28 af 1. Division skal vi se HB Køge byde Hillerød Fodbold velkommen på deres hjemmebane, Capelli Sport Stadion, søndag d. 5/05/2024, kl. 15:00.

Hvor kan man se HB Køge – Hillerød Fodbold Live Stream?

HB Køge går ind til dette opgør med en 4. plads efter at have spillet uafgjort 0-0 mod FC Helsingør , hvorimod Hillerød Fodbold spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Næstved med 0-0 og nu er placeret som nr. 1. Læs vores optakt til kampen mellem HB Køge vs Hillerød Fodbold, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med HB Køge mod Hillerød Fodbold direkte via live stream.
  • Stadion: Capelli Sport Stadion
  • Dato: 5/05/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se HB Køge – Hillerød Fodbold live stream på ViaPlay

HB Køge – Hillerød Fodbold Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 4.05 fortæller os, at HB Køge har 24.69% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Hillerød Fodbolds chance for at vinde 58.14%, med et gennemsnitligt odds på 1.72. Dette viser at Hillerød Fodbold ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.83, er der 26.11% chance for at kampen ender uafgjort.

HB Køge mod Hillerød Fodbold – Statistikker og Analyse

HB Køge spillede uafgjort i holdets seneste kamp. søndag værter stod overfor FC Helsingør i den kamp. Kampen endte med et resultat på 0-0. Imens spillede Hillerød Fodbold uafgjort i deres sidste kamp. Næstved var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 0-0.

HB Køge vs Hillerød Fodbold Form

Ud af de seneste 10 kampe i 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , mens de har scoret i 8 af dem . Hillerød Fodbold har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 8 kampe. I deres seneste fem kampe på Capelli Sport Stadion, har HB Køge nu vundet i alt 6 point. I mellemtiden har Hillerød Fodbold vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

HB Køge – Hillerød Fodbold Odds på Over/Under

I HB Køge’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål pr. kamp , hvorimod Hillerød Fodbold har et gennemsnit på 3.4 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 2.20 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe.

HB Køge – Hillerød Fodbold Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for HB Køge, formåede begge hold at score i 60% af kampene , mens Hillerød Fodbold har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. HB Køges seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Helsingør d. 28/04/2024. Hillerød Fodbolds seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Næstved d. 26/04/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.61 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 62.11%.Et gennemsnitligt odds på 2.17 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 46.08%.

FAQ

Hvor kan man se HB Køge – Hillerød Fodbold live stream?


Kampen HB Køge mod Hillerød Fodbold kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem HB Køge og Hillerød Fodbold har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hillerød Fodbold favoritter med odds 1.72 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer HB Køge i 1. Division?


HB Køge seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Hillerød Fodbold’s form i 1. Division op til kampen?


Hillerød Fodbold har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.