18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge – Hillerød Fodbold Live Stream

Last Updated on

Runde 21 i 1. Division byder på HB Køge mod Hillerød Fodbold, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 8/03/2024 kl. 18:30 på HB Køges hjemmebane: Capelli Sport Stadion.

Hvor kan man se HB Køge – Hillerød Fodbold Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til B 93 på 1-3 i sidste runde, ligger HB Køge lige nu nr. 10 i 1. Division . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Hillerød Fodbold sikrede sig en sejr over FC Helsingør med 4-2, hvilket placerer dem på en 7. plads. Læs vores optakt til kampen mellem HB Køge vs Hillerød Fodbold, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med HB Køge mod Hillerød Fodbold direkte via live stream.
  • Stadion: Capelli Sport Stadion
  • Dato: 8/03/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se HB Køge – Hillerød Fodbold live stream på ViaPlay

HB Køge – Hillerød Fodbold Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.57 fortæller os, at HB Køge har 28.01% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Hillerød Fodbolds chance for at vinde 54.05%, med et gennemsnitligt odds på 1.85. Dette viser at Hillerød Fodbold ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.70, er der 27.03% chance for at kampen ender uafgjort.

HB Køge mod Hillerød Fodbold – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede HB Køge et nederlag og fik ingen point. B 93 var modstanderne for fredag værter. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-3. Imens sikrede Hillerød Fodbold sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. FC Helsingør var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 4-2.

HB Køge vs Hillerød Fodbold Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har værterne 3 sejre , med scoring i 9 kampe . Hillerød Fodbold har fejret 5 sejre , med scoring i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har HB Køge i deres seneste fem kampe på Capelli Sport Stadion vundet 6 point. Deres modstander, Hillerød Fodbold, har vundet 11 point i deres seneste fem kampe på udebane.

HB Køge – Hillerød Fodbold Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i HB Køges 1. Division opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Hillerød Fodbold’s opgør. Ser man på disse opgør, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp.

HB Køge – Hillerød Fodbold Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for HB Køge, formåede begge hold at score i 70% af kampene , og Hillerød Fodbold har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. HB Køges nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF på 0-2 d. 26/11/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Hillerød Fodbold ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK d. 13/11/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.54 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 64.94%.Et gennemsnitligt odds på 2.32 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 43.10%.

FAQ

Hvor kan man se HB Køge – Hillerød Fodbold live stream?


Kampen HB Køge mod Hillerød Fodbold kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem HB Køge og Hillerød Fodbold?


Hillerød Fodbold er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.85.

Før kampen, hvordan præsterer HB Køge i 1. Division?


HB Køge seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 7 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Hillerød Fodbold i 1. Division?


Hillerød Fodbold seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 1 nederlag, og 4 uafgjorte.