18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – FC Nordsjælland Live Stream

Last Updated on

Hvidovre og FC Nordsjælland mødes fredag d. 8/03/2024 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Pro Ventilation Arena.

Hvor kan man se Hvidovre – FC Nordsjælland Live Stream?

Hvidovre indtager lige nu 12. pladsen i Superligaen tabellen efter en 4-2 sejr over Lyngby i deres seneste kamp . FC Nordsjælland formåede at få skovlen under Silkeborg IF, da de besejrede dem med 3-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 4. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs FC Nordsjælland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod FC Nordsjælland direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 8/03/2024
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – FC Nordsjælland live stream på ViaPlay

Hvidovre – FC Nordsjælland Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Hvidovre givet 12.99% chance for at vinde kampen med et odds på 7.70, mod FC Nordsjælland, som kun har 75.19% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.33. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.04 eller 19.84%.

Hvidovre mod FC Nordsjælland – Statistikker og Analyse

Hvidovre vandt holdets seneste kamp. Per Frandsen’s hold stod overfor Lyngby i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 4-2. Statistikker mod Lyngby viser at Hvidovre havde 50% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Hvidovre de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål. Imens sikrede FC Nordsjælland sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Johannes Hoff Thorup’s hold var oppe mod Silkeborg IF. Efter 90 minutter, var resultatet 3-1. Mod Silkeborg IF, havde FC Nordsjælland en boldbesiddelse på 52%. I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 3 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Hvidovre vs FC Nordsjælland Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne to sejre , med scoring i 8 kampe . FC Nordsjælland har fejret 4 sejre , og har scoret i 6 kampe. I deres seneste fem kampe på Pro Ventilation Arena, har Hvidovre nu vundet i alt 2 point. Imens har FC Nordsjælland samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Hvidovre vs FC Nordsjælland Indbyrdes opgør

I deres seneste 6 opgør mod hinanden , har Hvidovre opnået én sejr , hvor FC Nordsjælland har vundet to kampe . Der har også været 3 uafgjorte. Disse to hold har scoret 1.2 mål i gennemsnit i deres seneste 6 indbyrdes kampe . Hvidovre har i gennemsnit scoret 0.3 mål pr. kamp , mens FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 0-0. Kampen blev spillet mandag d. 25/09/2023, 18:00 på Right To Dream Park.

Hvidovre – FC Nordsjælland Odds på Over/Under

I Hvidovre’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.8 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.2 mål i FC Nordsjælland’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Per Frandsen’s trup formået at score 1.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.50 mål pr. kamp . Per Frandsen’s hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.10 mål pr. kamp.

Hvidovre – FC Nordsjælland Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Hvidovre’s seneste 10 Superligaen kampe , og FC Nordsjælland har haft det i 40% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Hvidovre ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF d. 3/12/2023. Den seneste gang FC Nordsjælland missede chancen for at score i en kamp var d. 26/02/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.82, kan vi se at der er 54.95% chance for at begge hold scorer i deres kamp på fredag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.88, kan vi se at der er 53.19% chance for at begge hold scorer i deres kamp den fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – FC Nordsjælland live stream?


Kampen Hvidovre mod FC Nordsjælland kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hvidovre og FC Nordsjælland?


FC Nordsjælland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.33.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i Superligaen?


Hvidovre seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?


FC Nordsjælland seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.