18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Burnley Live Stream

Last Updated on

Runde 24 i Premier League byder på Liverpool mod Burnley, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 10/02/2024 kl. 16:00 på Liverpools hjemmebane: Anfield.

Hvor kan man se Liverpool – Burnley Live Stream?

Forud for kampen, ligger Liverpool lige nu på en 1. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Arsenal med resultatet 1-3 i sidste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Burnley ligger på en 19. plads efter sidste uges uafgjort mod Fulham 2-2. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Burnley, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Burnley direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 10/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Liverpool – Burnley live stream på ViaPlay

Liverpool – Burnley Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Liverpool er favoritter i dette kommende opgør. Liverpool er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.16, så der er 86.21% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Burnleys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 15.04, hvilket betyder, at der er 6.65% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 8.06, eller 12.41%.

Liverpool mod Burnley – Statistikker og Analyse

Liverpool tabte deres seneste opgør. Jürgen Klopp’s hold stod overfor Arsenal i den kamp. Kampen endte med et resultat på 1-3. Mod Arsenal, havde Liverpool en boldbesiddelse på 57%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Liverpool de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Burnley uafgjort i deres sidste kamp. Fulham var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. Da de mødte Fulham, havde Burnley 44% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Burnley de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål.

Liverpool vs Burnley Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 7 sejre i deres navn , med mål scoret i 9 kampe . På samme tid har Burnley vundet to gange , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Liverpool i deres seneste fem kampe på Anfield vundet 11 point. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Liverpool vs Burnley Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Liverpool og Burnley , har Liverpool en historik på 8 sejre , mens Burnley har en historik der tæller én sejr , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Liverpool i gennemsnit har scoret 2.1 mål pr. kamp , og Burnley havde et gennemsnit på 0.6 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-0 til Liverpool. Kampen blev spillet tirsdag d. 26/12/2023, 18:30 på Turf Moor.

Liverpool – Burnley Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Liverpool har spillet, er der blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Burnley har spillet, blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Jürgen Klopp’s hold et gennemsnit på 2.40 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp . Jürgen Klopp’s hold har i gennemsnit scoret 1.40 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.50 mål pr. kamp.

Liverpool – Burnley Odds på Begge Hold Scorer

60% af Liverpool’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Burnley har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Liverpools uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United på 0-0 d. 17/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Burnley ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 26/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.89 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 52.91%.Et gennemsnitligt odds på 1.83 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 54.64%.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Burnley live stream?


Kampen Liverpool mod Burnley kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Liverpool og Burnley?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.16.

Hvordan er Liverpool’s form i Premier League op til kampen?


Liverpool har 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Burnley’s form i Premier League op til kampen?


Burnley har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.