18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Luton Live Stream

Last Updated on

Liverpool møder Luton i runde 26 af Premier League onsdag d. 21/02/2024, kl. 20:30 på deres hjemmebane Anfield.

Hvor kan man se Liverpool – Luton Live Stream?

Efter en 4-1 sejr over Brentford i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i Premier League tabellen , mens Luton ligger på 17. pladsen efter et nederlag mod Manchester United på 1-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Luton direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 21/02/2024
  • Kick off: kl. 20:30
  • TV Kanal: Se Liverpool – Luton live stream på ViaPlay

Liverpool – Luton Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Liverpool givet 84.75% chance for at vinde kampen med et odds på 1.18, mod Luton, som kun har 7.31% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 13.68. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 7.60 eller 13.16%.

Liverpool mod Luton – Statistikker og Analyse

Liverpool vandt deres seneste opgør. Brentford var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-1. I deres kamp mod Brentford, havde Liverpool den følgende boldbesiddelse: 63%. Kigger man på skud på mål, havde Liverpool i seneste kamp 15 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Jürgen Klopp’ hold 15 skud imod sig. Imens fik Luton nul point da de tabte deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Rob Edwards’s hold overfor Manchester United. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Mod Manchester United, havde Luton en boldbesiddelse på 58%. Ser man på skud på mål, havde Luton de følgende statistikker: 22 skud i angreb og 22 skud tilladt mod eget mål.

Liverpool vs Luton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Liverpool vundet i 7 , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Luton har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i alle kampene. Ser man på formen hjemme og ude, har Liverpool nu vundet 11 point i deres seneste fem spillede kampe på Anfield. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Liverpool vs Luton Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 1 gange indtil videre, og i disse møder har ingen af holdene endnu vundet , hvorimod Luton indtil videre endnu ikke har formået at vinde mod Liverpool . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.0 mål i gennemsnit i deres seneste 1 indbyrdes kampe . Liverpool har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , og Luton havde et gennemsnit på 1.0 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 5/11/2023, 17:30 på Kenilworth Road.

Liverpool – Luton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Liverpool har spillet, er der blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit . På den anden side, har Luton’s kampe haft et gennemsnit på 4.2 mål. Ser man på disse opgør, har Jürgen Klopp’s trup formået at score 2.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp , og Rob Edwardss trup har et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 2.10 indkasserede mål pr. kamp.

Liverpool – Luton Odds på Begge Hold Scorer

Liverpool har haft 70% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for 80% af Luton’s kampe. Liverpools seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 17/12/2023. Den seneste gang Luton missede chancen for at score i en kamp var d. 11/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United. Det gennemsnitlige odds på 1.82 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på onsdag er 54.95%.Et gennemsnitligt odds på 1.89 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den onsdag er 52.91%.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Luton live stream?


Kampen Liverpool mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Liverpool og Luton?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.18.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?


Liverpool seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Luton’s form i Premier League op til kampen?


Luton har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.