18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Tottenham Live Stream

Last Updated on

Liverpool møder Tottenham i runde 36 af Premier League søndag d. 5/05/2024, kl. 16:30 på deres hjemmebane Anfield.

Hvor kan man se Liverpool – Tottenham Live Stream?

Liverpool går ind til dette opgør med en 3. plads efter at have spillet uafgjort 2-2 mod West Ham . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Tottenham indkasserede et nederlag mod Arsenal på 2-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 5. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 5/05/2024
  • Kick off: kl. 16:30
  • TV Kanal: Se Liverpool – Tottenham live stream på ViaPlay

Liverpool – Tottenham Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Liverpool er favoritter i dette kommende opgør. Liverpool er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.48, så der er 67.57% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Tottenhams gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.32, hvilket betyder, at der er 18.80% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 5.20, eller 19.23%.

Liverpool mod Tottenham – Statistikker og Analyse

Liverpool spillede uafgjort i holdets seneste kamp. West Ham var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. Mod West Ham, havde Liverpool 71% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Liverpool i alt 28 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Tottenham banen med et nederlag. I den kamp, mødte Ange Postecoglou’s hold Arsenal. Kampen endte med en stilling på 2-3. I deres kamp mod Arsenal havde Tottenham følgende boldbesiddelse : 61%. Ser man på skud på mål, havde Tottenham de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

Liverpool vs Tottenham Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Liverpool formået at sikre 5 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . På samme tid har Tottenham vundet 5 gange , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Anfield, har værterne Liverpool nu vundet i alt 10 point. Gæsterne har nu vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Liverpool vs Tottenham Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Liverpool og Tottenham , har værterne været sejrsrige 7 gange , hvorimod Tottenham har opnået én sejr , med 2 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 3.3 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 2.0 mål pr. kamp er gået til Liverpool , og Tottenham har snittet 1.3 pr. kamp. I den seneste kamp tog Tottenham hjem med en sejr på 1-2. Kampen blev spillet lørdag d. 30/09/2023, 17:30 på Tottenham Hotspur Stadium.

Liverpool – Tottenham Odds på Over/Under

I Liverpool’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i Tottenham’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jürgen Klopp’s trup formået at score 1.80 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp , og Ange Postecoglou’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.80 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe.

Liverpool – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 70% af 10 kampe, som Liverpool og Tottenham har spillet indtil nu. Liverpools seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 24/04/2024. Tottenhams seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle d. 13/04/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.35 fortæller, at der er en sandsynlighed på 74.07% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.98 siger at der er en sandsynlighed på 33.56% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Tottenham live stream?


Kampen Liverpool mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Liverpool og Tottenham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.48 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?


Liverpool seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.