18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

Runde 24 i Premier League byder på Luton mod Sheffield U., som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 10/02/2024 kl. 16:00 på Lutons hjemmebane: Kenilworth Road.

Hvor kan man se Luton – Sheffield U. Live Stream?

I sidste uge spillede Luton uafgjort 4-4 mod Newcastle, og de ligger lige nu på 17. pladsen i Premier League tabellen , mens Sheffield U. ligger på 20. pladsen efter et nederlag mod Aston Villa på 0-5 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 10/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Luton – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Luton – Sheffield U. Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Luton givet 57.80% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.73. Sheffield U. har derimod 21.83% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.58. Disse odds gør Luton til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.04% med et odds på 3.84.

Luton mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Luton 1 point fra en uafgjort. Rob Edwards’s hold spillede mod Newcastle. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-4. Mod Newcastle, havde Luton 47% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Luton i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 19 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Sheffield U. banen med et nederlag. Chris Wilder’s hold spillede mod Aston Villa. Det endelige resultat for den kamp var 0-5. Statistikker mod Aston Villa viser at Sheffield U. havde 34% af boldbesiddelsen. I Sheffield U.’s seneste kamp, skød de på mål 10 gange, mens Chris Wilder hold tillod 14 skud imod sig.

Luton vs Sheffield U. Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret 4 sejre , mens de har scoret i alle disse kampe . Sheffield U. har én sejr , mens de har scoret i 5 af dem. I deres seneste fem kampe på Kenilworth Road, har Luton nu vundet i alt 6 point. Deres modstander, Sheffield U., har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Luton vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

Luton og Sheffield U. har i alt spillet 7 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Luton formået at vinde to gange , mens Sheffield U. har formået at vinde to gange . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.3 mål blevet scoret i hver af disse 7 indbyrdes opgør . 0.9 mål pr. kamp er gået til Luton , og Sheffield U. har snittet 1.4 pr. kamp. I den seneste kamp tog Luton hjem med en sejr på 3-2. Kampen blev spillet tirsdag d. 26/12/2023, 16:00 på Bramall Lane.

Luton – Sheffield U. Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 4.2 mål i Lutons Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Sheffield U. har spillet, blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Rob Edwards’s hold formået at score et gennemsnit på 2.20 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe , mens Chris Wilder’s trup har formået at notere 0.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.50 mål pr. kamp.

Luton – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

Luton har haft 80% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål 40%. Lutons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United på 0-1 d. 11/11/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Sheffield U.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa på 0-5 d. 3/02/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.70 er der en sandsynlighed på 58.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.04, er der en sandsynlighed på 49.02% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Luton – Sheffield U. live stream?


Kampen Luton mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Luton og Sheffield U. har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Luton favoritter med odds 1.73 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Sheffield U.’s form i Premier League op til kampen?


Sheffield U. har 1 sejr, 7 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.