18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Brentford Live Stream

Last Updated on

I runde 18 af Premier League skal vi se Manchester City byde Brentford velkommen på deres hjemmebane, Etihad Stadium, tirsdag d. 20/02/2024, kl. 20:30.

Hvor kan man se Manchester City – Brentford Live Stream?

Efter en 2-0 sejr over Everton i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 3. pladsen i Premier League tabellen , mens Brentford ligger på 14. pladsen efter et nederlag mod Liverpool på 1-4 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 20/02/2024
  • Kick off: kl. 20:30
  • TV Kanal: Se Manchester City – Brentford live stream på ViaPlay

Manchester City – Brentford Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Manchester City givet 83.33% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.20. Brentford har derimod 7.74% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 12.92. Disse odds gør Manchester City til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 14.43% med et odds på 6.93.

Manchester City mod Brentford – Statistikker og Analyse

Manchester City vandt holdets seneste kamp. Pep Guardiola’s hold mødte Everton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. Statistikker mod Everton viser at Manchester City havde 73% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Manchester City 19 skud i angreb og 5 skud tilladt imod sig. I deres seneste kamp forlod Brentford banen med et nederlag. Liverpool var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-4. I deres kamp mod Liverpool havde Brentford følgende boldbesiddelse : 37%. Ser man på skud på mål, havde Brentford de følgende statistikker: 15 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål.

Manchester City vs Brentford Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har hjemmeholdet en præstation på 7 sejre i deres navn , med mål scoret i 9 kampe . Brentford har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester City vundet 11 point i deres seneste fem kampe på Etihad Stadium. I mellemtiden har Brentford vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester City vs Brentford Indbyrdes opgør

Før tirsdagens kamp, hvor der har været 5 møder mellem Manchester City og Brentford , har Manchester City en historik på 3 sejre , hvor Brentford har vundet to kampe . Deres seneste 5 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.2 mål pr. kamp . Manchester City har snittet 1.4 mål i hver kamp , mens Brentford i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Manchester City hjem med en sejr på 3-1. Kampen blev spillet mandag d. 5/02/2024, 21:00 på Gtech Community Stadium.

Manchester City – Brentford Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i Manchester Citys Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Brentford har spillet, blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Pep Guardiola’s hold et gennemsnit på 2.30 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp , og Thomas Franks trup har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 2.40 indkasserede mål pr. kamp.

Manchester City – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Manchester City, formåede begge hold at score i 70% af kampene , mens det samme er gældende for 80% af Brentford’s kampe. Den seneste gang Manchester City ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 6/12/2023. Brentfords seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Sheffield U. d. 9/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.94 fortæller, at der er en sandsynlighed på 51.55% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på tirsdag. Det gennemsnitlige odds på 1.79 siger at der er en sandsynlighed på 55.87% for at begge hold formår at score tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Brentford live stream?


Kampen Manchester City mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Brentford?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.20.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 8 nederlag, og 0 uafgjorte.