18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Chelsea Live Stream

Last Updated on

Runde 25 i Premier League byder på Manchester City mod Chelsea, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 17/02/2024 kl. 18:30 på Manchester Citys hjemmebane: Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – Chelsea Live Stream?

Efter en 2-0 sejr over Everton i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 2. pladsen i Premier League tabellen , mens Chelsea rangerer som nr. 10 efter en sejr mod Crystal Palace på 3-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 17/02/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Manchester City – Chelsea live stream på ViaPlay

Manchester City – Chelsea Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Manchester City givet 74.63% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.34. Chelsea har derimod 12.45% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 8.03. Disse odds gør Manchester City til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 18.28% med et odds på 5.47.

Manchester City mod Chelsea – Statistikker og Analyse

Manchester City vandt deres seneste kamp. Pep Guardiola’s hold stod overfor Everton i den kamp. Kampen endte med et resultat på 2-0. I deres kamp mod Everton, havde Manchester City den følgende boldbesiddelse: 73%. Kigger man på skud på mål, havde Manchester City i seneste kamp 19 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Pep Guardiola’ hold 5 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Chelsea fra banen med en sejr. I den kamp, mødte Mauricio Pochettino’s hold Crystal Palace. Kampen endte med en stilling på 3-1. Mod Crystal Palace, havde Chelsea en boldbesiddelse på 77%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Chelsea i alt 14 skud, mens de tillod 13 skud imod sig.

Manchester City vs Chelsea Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Manchester City vundet i 7 , med scoring i 9 kampe . På samme tid har Chelsea vundet 5 gange , mens de har scoret i 9 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester City vundet 11 point i deres seneste fem kampe på Etihad Stadium. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Manchester City vs Chelsea Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Manchester City og Chelsea , har Manchester City opnået 7 sejre , hvor Chelsea har vundet to kampe , med én uafgjort i alt. Disse to hold har scoret 3.1 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Manchester City har i gennemsnit scoret 2.1 mål pr. kamp , og Chelsea havde et gennemsnit på 1.0 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 4-4. Kampen blev spillet søndag d. 12/11/2023, 17:30 på Stamford Bridge.

Manchester City – Chelsea Odds på Over/Under

Manchester City har formået at score i gennemsnit på 3.5 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.4 mål i Chelsea’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Pep Guardiola’s hold formået at score et gennemsnit på 2.30 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe , og Mauricio Pochettino’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe.

Manchester City – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 70% af kampe spillet af Manchester City og Chelsea. Manchester Citys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 6/12/2023. Chelseas seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 10/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.72 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.02 siger at der er en sandsynlighed på 49.50% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Chelsea live stream?


Kampen Manchester City mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Chelsea?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.34.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.