18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Everton Live Stream

Last Updated on

Manchester City og Everton mødes lørdag d. 10/02/2024, i runde 24 af Englands Premier League, med kampstart kl. 13:30 på Etihad Stadium .

Hvor kan man se Manchester City – Everton Live Stream?

Efter en 3-1 sejr over Brentford i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 2. pladsen i Premier League tabellen . Everton indtager 18. pladsen efter deres 2-2 uafgjort mod Tottenham. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Everton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Everton direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 10/02/2024
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Manchester City – Everton live stream på ViaPlay

Manchester City – Everton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Manchester City givet 83.33% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.20. Everton har derimod 7.75% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 12.90. Disse odds gør Manchester City til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 14.20% med et odds på 7.04.

Manchester City mod Everton – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Manchester City sejren og vandt tre point. Pep Guardiola’s hold mødte Brentford. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-1. Da de mødte Brentford, havde Manchester City 72% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Manchester City i alt 25 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Everton et uafgjort resultat. Sean Dyche’s hold var oppe mod Tottenham. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. Mod Tottenham, havde Everton en boldbesiddelse på 43%. I Everton’s seneste kamp, skød de på mål 14 gange, mens Sean Dyche hold tillod 9 skud imod sig.

Manchester City vs Everton Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Manchester City vundet i 6 , med mål scoret i 9 kampe . Everton har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester City i deres seneste fem kampe på Etihad Stadium vundet 9 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Manchester City vs Everton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Manchester City og Everton , har Manchester City formået at vinde 9 gange , hvor Everton endnu ikke har vundet , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.1 mål . 2.6 mål pr. kamp er gået til Manchester City , og Everton har scoret 0.5 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester City på 3-1. Kampen blev spillet onsdag d. 27/12/2023, 21:15 på Goodison Park.

Manchester City – Everton Odds på Over/Under

I Manchester City’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.2 mål i Everton’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Pep Guardiola’s hold et gennemsnit på 2.20 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp , og Sean Dyches trup har et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp.

Manchester City – Everton Odds på Begge Hold Scorer

80% af Manchester City’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede 30%. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 6/12/2023 var den seneste kamp, som Manchester City endte uden at score et mål. Den seneste gang Everton ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham d. 30/01/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.96 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 51.02%.Et gennemsnitligt odds på 1.77 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 56.50%.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Everton live stream?


Kampen Manchester City mod Everton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Manchester City og Everton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Manchester City favoritter med odds 1.20 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester City i Premier League?


Manchester City seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Everton i Premier League?


Everton seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.