18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Manchester United Live Stream

Last Updated on

Manchester City møder Manchester United i runde 27 af Premier League søndag d. 3/03/2024, kl. 16:30 på deres hjemmebane Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – Manchester United Live Stream?

Efter en sejr over Bournemouth på 1-0, ligger Manchester City lige nu på en 2. plads i Premier League tabellen . På den anden side, Manchester United tabte mod Fulham med 1-2, så de ligger lige nu på 6. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Manchester United, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Manchester United direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 3/03/2024
  • Kick off: kl. 16:30
  • TV Kanal: Se Manchester City – Manchester United live stream på ViaPlay

Manchester City – Manchester United Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Manchester City givet 78.74% chance for at vinde kampen med et odds på 1.27, mod Manchester United, som kun har 10.32% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 9.69. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 6.19 eller 16.16%.

Manchester City mod Manchester United – Statistikker og Analyse

Manchester City vandt deres seneste kamp. Bournemouth var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. Statistikker mod Bournemouth viser at Manchester City havde 62% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Manchester City i seneste kamp 15 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Pep Guardiola’ hold 13 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Manchester United banen med et nederlag. Erik ten Hag’s hold var oppe mod Fulham. Efter 90 minutter, var resultatet 1-2. I deres kamp mod Fulham havde Manchester United følgende boldbesiddelse : 56%. I Manchester United’s seneste kamp, skød de på mål 21 gange, mens Erik ten Hag hold tillod 17 skud imod sig.

Manchester City vs Manchester United Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne 8 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe . Manchester United har fejret 5 sejre , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem kampe på Etihad Stadium, har Manchester City nu vundet i alt 13 point. I mellemtiden har Manchester United vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester City vs Manchester United Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Manchester City og Manchester United , har værterne været sejrsrige 5 gange , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange . Der har også været én uafgjort. Disse to hold har scoret 3.1 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Manchester City har i gennemsnit scoret 1.9 mål pr. kamp , mens Manchester United i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester City på 3-0. Kampen blev spillet søndag d. 29/10/2023, 16:30 på Old Trafford.

Manchester City – Manchester United Odds på Over/Under

Manchester City har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Manchester United har spillet, blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Pep Guardiola’s trup scoret 2.10 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp . Pep Guardiola’s hold har i gennemsnit scoret 1.80 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.50 mål pr. kamp.

Manchester City – Manchester United Odds på Begge Hold Scorer

60% af Manchester City’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede 70%. Den sidste gang Manchester City missede en chance for at score i en kamp var d. 6/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa. Den seneste gang Manchester United missede chancen for at score i en kamp var d. 23/12/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham. Med et gennemsnitligt odds på 1.72 er der en sandsynlighed på 58.14% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.03, er der en sandsynlighed på 49.26% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Manchester United live stream?


Kampen Manchester City mod Manchester United kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Manchester United?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.27.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester City i Premier League?


Manchester City seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte.