18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Everton Live Stream

Last Updated on

Manchester United og Everton mødes lørdag d. 9/03/2024, i runde 28 af Englands Premier League, med kampstart kl. 13:30 på Old Trafford .

Hvor kan man se Manchester United – Everton Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Manchester City på 1-3 i sidste runde, ligger Manchester United lige nu nr. 6 i Premier League , mens Everton ligger på 16. pladsen efter et nederlag mod West Ham på 1-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Everton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Everton direkte via live stream.
  • Stadion: Old Trafford
  • Dato: 9/03/2024
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Manchester United – Everton live stream på ViaPlay

Manchester United – Everton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.85 fortæller os, at Manchester United har 54.05% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Evertons chance for at vinde 25.38%, med et gennemsnitligt odds på 3.94. Dette viser at Manchester United ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.82, er der 26.18% chance for at kampen ender uafgjort.

Manchester United mod Everton – Statistikker og Analyse

Manchester Uniteds seneste så dem indkassere et nederlag. Erik ten Hag’s hold mødte Manchester City. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-3. Mod Manchester City, havde Manchester United 26% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Manchester United i seneste kamp 2 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Erik ten Hag’ hold 27 skud imod sig. Imens tabte Everton deres seneste kamp. West Ham var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-3. Mod West Ham, havde Everton en boldbesiddelse på 55%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Everton i alt 22 skud, mens de tillod 12 skud imod sig.

Manchester United vs Everton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , med scoring i 9 kampe . Everton har 0 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester United vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Old Trafford. Gæsterne har nu vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester United vs Everton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Manchester United og Everton , har værterne været sejrsrige 4 gange , og gæsterne har været sejrsrige to gange . Der har også været 4 uafgjorte. I gennemsnit er 2.9 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Manchester United i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , mens Everton i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Manchester United kampen med 3-0. Kampen blev spillet søndag d. 26/11/2023, 17:30 på Goodison Park.

Manchester United – Everton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.7 mål i Manchester Uniteds Premier League opgør . På den anden side, har Everton’s kampe haft et gennemsnit på 2.4 mål. Ser man på disse opgør, har Erik ten Hag’s hold formået at score et gennemsnit på 1.90 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe , mens Sean Dyche’s trup har formået at notere 0.70 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.70 mål pr. kamp.

Manchester United – Everton Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 80% af Manchester United’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 60% af Everton’s kampe. Manchester Uniteds seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 23/12/2023. Evertons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City på 0-2 d. 10/02/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.60 er der 62.50% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.23, er der 44.84% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Everton live stream?


Kampen Manchester United mod Everton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester United og Everton?


Manchester United er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.85.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester United i Premier League?


Manchester United seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.