18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Fulham Live Stream

Last Updated on

Manchester United og Fulham mødes lørdag d. 24/02/2024, i runde 26 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Old Trafford .

Hvor kan man se Manchester United – Fulham Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 6. plads efter en 2-1 sejr over Luton . På den anden side, Fulham tabte mod Aston Villa med 1-2, så de ligger lige nu på 12. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Fulham direkte via live stream.
  • Stadion: Old Trafford
  • Dato: 24/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Manchester United – Fulham live stream på ViaPlay

Manchester United – Fulham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Manchester United en 64.52% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.55, mens Fulham har en 18.18% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.50. Dette betyder at Manchester United er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.40 med en sandsynlighed på 22.73%.

Manchester United mod Fulham – Statistikker og Analyse

Manchester United’s seneste kamp så dem tage en sejr. Erik ten Hag’s hold mødte Luton. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. Statistikker mod Luton viser at Manchester United havde 42% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Manchester United 22 skud i angreb og 22 skud tilladt imod sig. I deres seneste kamp forlod Fulham banen med et nederlag. Marco Silva’s hold var oppe mod Aston Villa. Det endelige resultat for den kamp var 1-2. Mod Aston Villa, havde Fulham en boldbesiddelse på 52%. I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 12 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Manchester United vs Fulham Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret 5 sejre , med scoring i 7 kampe . Fulham har fejret 3 sejre , og har scoret i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester United i deres seneste fem kampe på Old Trafford vundet 10 point. I mellemtiden har Fulham vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester United vs Fulham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Manchester United vundet 8 kampe , hvorimod Fulham indtil videre endnu ikke har formået at vinde mod Manchester United . Der har også været 2 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål , hvor Manchester United i gennemsnit har scoret 2.1 mål pr. kamp , og Fulham har scoret 0.8 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Manchester United med 1-0. Kampen blev spillet lørdag d. 4/11/2023, 13:30 på Craven Cottage.

Manchester United – Fulham Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Manchester United har spillet, er der blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit . På den anden side, har Fulham’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Erik ten Hag’s trup formået at score 1.70 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp , hvorimod Marco Silvas hold har scoret 1.30 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp.

Manchester United – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Manchester United’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 40% af Fulham’s kampe. Den sidste gang Manchester United missede en chance for at score i en kamp var d. 23/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham. Fulhams seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 30/01/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.17 siger at der er en sandsynlighed på 46.08% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Fulham live stream?


Kampen Manchester United mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester United og Fulham?


Manchester United er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.55.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester United i Premier League?


Manchester United seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.