18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Bournemouth Live Stream

Last Updated on

Newcastle og Bournemouth mødes lørdag d. 17/02/2024 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på St James’ Park.

Hvor kan man se Newcastle – Bournemouth Live Stream?

Efter en 3-2 sejr over Nottingham F. i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 7. pladsen i Premier League tabellen , hvorimod Bournemouth har indtaget 13. pladsen efter et nederlag til Fulham på 1-3. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Newcastle mod Bournemouth direkte via live stream.
  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 17/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Newcastle – Bournemouth live stream på ViaPlay

Newcastle – Bournemouth Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Newcastle en 55.25% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.81, mens Bournemouth har en 25.91% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.86. Dette betyder at Newcastle er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.11 med en sandsynlighed på 24.33%.

Newcastle mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Newcastle sejren og vandt tre point. Eddie Howe’s hold mødte Nottingham F.. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-2. I deres kamp mod Nottingham F., havde Newcastle den følgende boldbesiddelse: 63%. I forhold til skud på mål, havde Newcastle i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Bournemouth banen med et nederlag. Fulham var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 1-3. Statistikker mod Fulham viser at Bournemouth havde 50% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Bournemouth de følgende statistikker: 21 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

Newcastle vs Bournemouth Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har Newcastle formået at sikre 3 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Bournemouth har 4 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på St James’ Park, har Newcastle nu vundet i alt 7 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Newcastle vs Bournemouth Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Newcastle opnået 3 sejre , mens Bournemouth har formået at vinde 3 gange . Der har også været 4 uafgjorte. I gennemsnit er 3.0 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Newcastle har snittet 1.5 mål i hver kamp , mens Bournemouth i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Bournemouth hjem med en sejr på 0-2. Kampen blev spillet lørdag d. 11/11/2023, 18:30 på Vitality Stadium.

Newcastle – Bournemouth Odds på Over/Under

I Newcastle’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 4.4 mål pr. kamp . På den anden side, har Bournemouth’s kampe haft et gennemsnit på 3.3 mål. Når det gælder disse opgør, har Eddie Howe’s trup scoret 1.90 mål og indkasseret 2.50 pr. kamp , mens Andoni Iraola’s trup har formået at notere 1.70 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

Newcastle – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

Newcastle har haft 70% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for Bournemouth er det samme gældende for 60% af deres kampe. Newcastles nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Luton på 0-1 d. 23/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Bournemouths seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 21/01/2024. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.46, kan vi se at der er 68.49% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.55, kan vi se at der er 39.22% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Bournemouth live stream?


Kampen Newcastle mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Newcastle og Bournemouth?


Newcastle er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.81.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?


Newcastle har 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.