18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Brighton Live Stream

Last Updated on

Runde 37 i Premier League byder på Newcastle mod Brighton, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 11/05/2024 kl. 15:00 på Newcastles hjemmebane: St James’ Park.

Hvor kan man se Newcastle – Brighton Live Stream?

Efter en 4-1 sejr over Burnley i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 6. pladsen i Premier League tabellen . Brighton formåede at få skovlen under Aston Villa, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 11. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Newcastle mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 11/05/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Newcastle – Brighton live stream på ViaPlay

Newcastle – Brighton Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Newcastle er favoritter i dette kommende opgør. Newcastle er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.52, så der er 65.79% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Brightons gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.16, hvilket betyder, at der er 19.38% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.84, eller 20.66%.

Newcastle mod Brighton – Statistikker og Analyse

Newcastle vandt holdets seneste kamp. Burnley var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-1. Da de mødte Burnley, havde Newcastle 53% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Newcastle de følgende statistikker: 23 skud i angreb og 17 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp kom Brighton fra banen med en sejr. I den kamp, mødte Roberto De Zerbi’s hold Aston Villa. Kampen endte med en stilling på 1-0. Da de mødte Aston Villa, havde Brighton 52% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Brighton de følgende statistikker: 15 skud i angreb og 2 skud tilladt mod eget mål.

Newcastle vs Brighton Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , mens de har scoret i 9 af dem . På samme tid har Brighton vundet to gange , med mål scoret i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Newcastle i deres seneste fem kampe på St James’ Park vundet 13 point. Imens har Brighton samlet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Newcastle vs Brighton Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Newcastle vundet to kampe , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange . Der har været 5 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.2 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 0.9 mål pr. kamp er gået til Newcastle , og Brighton har snittet 1.3 pr. kamp. I den seneste kamp tog Brighton hjem med en sejr på 1-3. Kampen blev spillet lørdag d. 2/09/2023, 17:30 på The American Express Community Stadium.

Newcastle – Brighton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 4.0 mål i Newcastles Premier League opgør . På den anden side, har Brighton’s kampe haft et gennemsnit på 2.2 mål. Ser man på disse opgør, har Eddie Howe’s trup scoret 2.50 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp . Eddie Howe’s hold har i gennemsnit scoret 0.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.70 mål pr. kamp.

Newcastle – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Newcastle’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 30%. Den sidste gang Newcastle missede en chance for at score i en kamp var d. 24/04/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace. Den seneste gang Brighton missede chancen for at score i en kamp var d. 28/04/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.42, kan vi se at der er 70.42% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.67, kan vi se at der er 37.45% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Brighton live stream?


Kampen Newcastle mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Newcastle og Brighton?


Newcastle er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.52.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?


Newcastle har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.