18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Newcastle Live Stream

Last Updated on

I runde 24 af Premier League skal vi se Nottingham F. byde Newcastle velkommen på deres hjemmebane, City Ground, Nottingham, lørdag d. 10/02/2024, kl. 18:30.

Hvor kan man se Nottingham F. – Newcastle Live Stream?

Nottingham F. spillede uafgjort 1-1 mod Bournemouth i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 16 i Premier League tabellen før deres næste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Newcastle ligger på en 9. plads efter sidste uges uafgjort mod Luton 4-4. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Newcastle direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 10/02/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Newcastle live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Newcastle Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Nottingham F. en 28.57% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.50, mens Newcastle har en 49.75% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.01. Dette betyder at Newcastle er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.64 med en sandsynlighed på 27.47%.

Nottingham F. mod Newcastle – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Nottingham F. 1 point fra en uafgjort. Bournemouth var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Mod Bournemouth, havde Nottingham F. 55% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Nottingham F. de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Newcastle uafgjort i deres sidste kamp. Eddie Howe’s hold spillede mod Luton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-4. Da de mødte Luton, havde Newcastle 53% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 19 skud sendt afsted i angrebet, mens 11 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Nottingham F. vs Newcastle Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne to sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe . Newcastle har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem kampe på City Ground, Nottingham, har Nottingham F. nu vundet i alt 3 point. I mellemtiden har Newcastle vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Newcastle Indbyrdes opgør

Før lørdagens kamp, hvor der har været 7 møder mellem Nottingham F. og Newcastle , har Nottingham F. opnået 3 sejre , mens Newcastle har en historik der tæller 4 sejre . I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 7 indbyrdes opgør , hvor Nottingham F. i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp , og Newcastle har scoret 1.6 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-1 til Nottingham F.. Kampen blev spillet tirsdag d. 26/12/2023, 13:30 på St James’ Park.

Nottingham F. – Newcastle Odds på Over/Under

Nottingham F. har formået at score i gennemsnit på 3.2 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 4.0 mål i Newcastle’s kampe. I disse kampe, har Nuno Espirito Santo’s trup formået at score 1.20 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp , hvorimod Eddie Howes hold har scoret 1.70 mål og indkasseret 2.30 pr. kamp.

Nottingham F. – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Nottingham F.’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Newcastle er det samme gældende for 60% af deres kampe. Nottingham F.s seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 15/12/2023. Den seneste gang Newcastle missede chancen for at score i en kamp var d. 23/12/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Luton. Det gennemsnitlige odds på 1.61 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.11% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.20 siger at der er en sandsynlighed på 45.45% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Newcastle live stream?


Kampen Nottingham F. mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Nottingham F. og Newcastle har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Newcastle favoritter med odds 2.01 for at vinde.

Hvordan er Nottingham F.’s form i Premier League op til kampen?


Nottingham F. har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Newcastle i Premier League?


Newcastle seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjorte.