18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – West Ham Live Stream

Last Updated on

I runde 25 af Premier League skal vi se Nottingham F. byde West Ham velkommen på deres hjemmebane, City Ground, Nottingham, lørdag d. 17/02/2024, kl. 16:00.

Hvor kan man se Nottingham F. – West Ham Live Stream?

Efter et nederlag til Newcastle på 2-3 i deres seneste kamp, ligger Nottingham F. lige nu på 16. pladsen i Premier League . West Ham tabte deres seneste kamp mod Arsenal med 0-6, og de ligger lige nu nr. 8 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 17/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – West Ham live stream på ViaPlay

Nottingham F. – West Ham Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.37 fortæller os, at Nottingham F. har 42.19% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er West Hams chance for at vinde 34.72%, med et gennemsnitligt odds på 2.88. Dette viser at Nottingham F. ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.47, er der 28.82% chance for at kampen ender uafgjort.

Nottingham F. mod West Ham – Statistikker og Analyse

Nottingham F. tabte deres seneste opgør. Nuno Espirito Santo’s hold mødte Newcastle. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-3. Mod Newcastle, havde Nottingham F. 37% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Nottingham F. i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 8 skud imod sig. Imens tabte West Ham deres sidste kamp. I den kamp, mødte David Moyes’s hold Arsenal. Efter 90 minutter, var resultatet 0-6. Da de mødte Arsenal, havde West Ham 29% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde West Ham i alt 5 skud, mens de tillod 25 skud imod sig.

Nottingham F. vs West Ham Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Nottingham F. formået at sikre to sejre , mens de har scoret i 8 af dem . West Ham har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 6 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på City Ground, Nottingham, har værterne Nottingham F. nu vundet i alt 3 point. Imens har West Ham samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Nottingham F. vs West Ham Indbyrdes opgør

Nottingham F. og West Ham har i alt spillet 9 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har værterne været sejrsrige to gange , hvorimod West Ham har opnået 6 sejre , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 9 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål , hvor Nottingham F. i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp , og West Ham havde et gennemsnit på 2.2 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Nottingham F. kampen med 2-3. Kampen blev spillet søndag d. 12/11/2023, 15:00 på London Stadium.

Nottingham F. – West Ham Odds på Over/Under

I Nottingham F.’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.6 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.0 mål i West Ham’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Nuno Espirito Santo’s trup scoret 1.40 mål og indkasseret 2.20 pr. kamp , og David Moyes’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe.

Nottingham F. – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 80% af Nottingham F.’s seneste 10 Premier League kampe , og West Ham har haft det i 30% af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 15/12/2023 var den seneste kamp, som Nottingham F. endte uden at score et mål. West Hams seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 11/02/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.65 er der 60.61% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.13, er der 46.95% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – West Ham live stream?


Kampen Nottingham F. mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Nottingham F. og West Ham?


Nottingham F. er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.37.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.