18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – Lyngby Live Stream

Last Updated on

OB og Lyngby mødes fredag d. 10/05/2024 kl. 18:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Nature Energy Park.

Hvor kan man se OB – Lyngby Live Stream?

Efter et nederlag til Vejle Boldklub på 2-3 i deres seneste kamp, ligger OB lige nu på 5. pladsen i Superligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Lyngby sikrede sig en sejr over Randers FC med 2-1, hvilket placerer dem på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem OB vs Lyngby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med OB mod Lyngby direkte via live stream.
  • Stadion: Nature Energy Park
  • Dato: 10/05/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se OB – Lyngby live stream på ViaPlay

OB – Lyngby Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at OB er favoritter i dette kommende opgør. OB er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.99, så der er 50.25% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Lyngbys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.50, hvilket betyder, at der er 28.57% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.43, eller 29.15%.

OB mod Lyngby – Statistikker og Analyse

OB tabte deres seneste kamp. Søren Krogh’s hold mødte Vejle Boldklub. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-3. Mod Vejle Boldklub, havde OB 69% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde OB de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Lyngby deres seneste kamp. David Nielsen’s hold spillede mod Randers FC. Kampen endte med en stilling på 2-1. I deres kamp mod Randers FC havde Lyngby følgende boldbesiddelse : 52%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Lyngby i alt 16 skud, mens de tillod 4 skud imod sig.

OB vs Lyngby Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har OB formået at sikre én sejr , med mål scoret i 6 kampe . Lyngby har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 7 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har OB ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på Nature Energy Park. I mellemtiden har Lyngby ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

OB vs Lyngby Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har OB vundet 5 kampe , hvorimod Lyngby har opnået to sejre , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål . OB har snittet 1.8 mål i hver kamp , og Lyngby havde et gennemsnit på 0.9 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 0-0. Kampen blev spillet fredag d. 5/04/2024, 18:00 på Lyngby Stadion.

OB – Lyngby Odds på Over/Under

OB har formået at score i gennemsnit på 2.5 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Lyngby’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Søren Krogh’s hold et gennemsnit på 0.80 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp , mens David Nielsen’s trup har formået at notere 1.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp.

OB – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af OB’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 60% af Lyngby’s kampe. Den sidste gang OB missede en chance for at score i en kamp var d. 5/04/2024, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby. Lyngbys uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB på 0-0 d. 5/04/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.67 er der en sandsynlighed på 59.88% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.06, er der en sandsynlighed på 48.54% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se OB – Lyngby live stream?


Kampen OB mod Lyngby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem OB og Lyngby?


OB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.99.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?


OB har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?


Lyngby har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.