18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Hvidovre Live Stream

Last Updated on

,

I runde 29 af Superligaen skal vi se Randers FC byde Hvidovre velkommen på deres hjemmebane, Cepheus Park Randers, søndag d. 12/05/2024, kl. 13:00.

Hvor kan man se Randers FC – Hvidovre Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Lyngby på 1-2 i sidste runde, ligger Randers FC lige nu nr. 2 i Superligaen . Hvidovre tabte deres seneste kamp mod Viborg med 0-1, og de ligger lige nu nr. 6 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs Hvidovre, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Randers FC mod Hvidovre direkte via live stream.
  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 12/05/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Randers FC – Hvidovre live stream på ViaPlay

Randers FC – Hvidovre Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Randers FC givet 69.93% chance for at vinde kampen med et odds på 1.43, mod Hvidovre, som kun har 16.47% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 6.07. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.62 eller 21.65%.

Randers FC mod Hvidovre – Statistikker og Analyse

Randers FC tabte deres seneste kamp. Rasmus Bertelsen’s hold stod overfor Lyngby i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-2. Statistikker mod Lyngby viser at Randers FC havde 48% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Randers FC i seneste kamp 4 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Rasmus Bertelsen’ hold 16 skud imod sig. Imens tabte Hvidovre deres sidste kamp. I den kamp, mødte Per Frandsen’s hold Viborg. Det endelige resultat for den kamp var 0-1. I deres kamp mod Viborg havde Hvidovre følgende boldbesiddelse : 54%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Hvidovre i alt 16 skud, mens de tillod 8 skud imod sig.

Randers FC vs Hvidovre Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , med scoring i 7 kampe . Hvidovre har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Randers FC i deres seneste fem kampe på Cepheus Park Randers vundet 8 point. Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Randers FC vs Hvidovre Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige 7 gange , mens Hvidovre har en historik der tæller én sejr . Der har også været 2 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 4.5 mål . Randers FC har snittet 3.2 mål i hver kamp , og Hvidovre har snittet 1.3 pr. kamp. I den seneste kamp tog Randers FC hjem med en sejr på 3-1. Kampen blev spillet søndag d. 7/04/2024, 13:00 på Pro Ventilation Arena.

Randers FC – Hvidovre Odds på Over/Under

Randers FC har i gennemsnit scoret 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . På den anden side, har Hvidovre’s kampe haft et gennemsnit på 3.1 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Rasmus Bertelsen’s hold scoret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp , og Per Frandsens trup har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp.

Randers FC – Hvidovre Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Randers FC’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 80%. Randers FCs seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Viborg d. 28/04/2024. Hvidovres nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Viborg på 0-1 d. 5/05/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.72 er der en sandsynlighed på 58.14% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.99, er der en sandsynlighed på 50.25% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – Hvidovre live stream?


Kampen Randers FC mod Hvidovre kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Randers FC og Hvidovre har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Randers FC favoritter med odds 1.43 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.