18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Lyngby Live Stream

Last Updated on

Randers FC møder Lyngby i runde 19 af Superligaen fredag d. 23/02/2024, kl. 19:00 på deres hjemmebane Cepheus Park Randers.

Hvor kan man se Randers FC – Lyngby Live Stream?

Efter en 3-1 sejr over Hvidovre i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 9. pladsen i Superligaen tabellen . Lyngby tabte deres seneste kamp mod FC Nordsjælland med 2-3, og de ligger lige nu nr. 8 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs Lyngby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Randers FC mod Lyngby direkte via live stream.
  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 23/02/2024
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Randers FC – Lyngby live stream på ViaPlay

Randers FC – Lyngby Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Randers FC er favoritter i dette kommende opgør. Randers FC er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.98, så der er 50.51% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Lyngbys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.57, hvilket betyder, at der er 28.01% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.36, eller 29.76%.

Randers FC mod Lyngby – Statistikker og Analyse

Randers FC vandt deres seneste opgør. Hvidovre var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Mod Hvidovre, havde Randers FC 38% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Randers FC i seneste kamp 14 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Rasmus Bertelsen’ hold 6 skud imod sig. Imens tabte Lyngby deres seneste kamp. Magne Hoseth’s hold spillede mod FC Nordsjælland. Det endelige resultat for den kamp var 2-3. I deres kamp mod FC Nordsjælland, havde Lyngby 44% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Lyngby i alt 13 skud, mens de tillod 25 skud imod sig.

Randers FC vs Lyngby Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør , har værterne fejret to sejre , mens de har scoret i 8 af dem . På samme tid har Lyngby vundet to gange , mens de har scoret i 7 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Cepheus Park Randers, har værterne Randers FC nu vundet i alt 5 point. Imens har Lyngby samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Randers FC vs Lyngby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Randers FC opnået 7 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange . Disse to hold har scoret 2.5 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.7 mål pr. kamp er gået til Randers FC , og Lyngby har scoret 0.8 pr. kamp. I den seneste kamp tog Lyngby hjem med en sejr på 0-1. Kampen blev spillet søndag d. 20/08/2023, 15:00 på Lyngby Stadion.

Randers FC – Lyngby Odds på Over/Under

Randers FC har i gennemsnit scoret 2.7 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Lyngby har spillet, blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Rasmus Bertelsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe , og Magne Hoseths trup har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 2.00 indkasserede mål pr. kamp.

Randers FC – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

70% af Randers FC’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Lyngby er det samme gældende for 60% af deres kampe. Randers FCs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub på 0-0 d. 1/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Lyngby ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub d. 12/11/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.77 er der 56.50% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 1.93, er der 51.81% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – Lyngby live stream?


Kampen Randers FC mod Lyngby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Randers FC og Lyngby?


Randers FC er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.98.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 3 nederlag, og 5 uafgjorte.