18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – Brighton Live Stream

Last Updated on

Sheffield U. og Brighton mødes søndag d. 18/02/2024 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Bramall Lane.

Hvor kan man se Sheffield U. – Brighton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Sheffield U. nr. 20 i Premier League tabellen efter en sejr over Luton 3-1 i sidste , hvorimod Brighton har indtaget 9. pladsen efter et nederlag til Tottenham på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 18/02/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – Brighton live stream på ViaPlay

Sheffield U. – Brighton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Sheffield U. givet 20.79% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.81. Brighton har derimod 61.35% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.63. Disse odds gør Brighton til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 23.64% med et odds på 4.23.

Sheffield U. mod Brighton – Statistikker og Analyse

Sheffield U. vandt deres seneste kamp. Luton var modstanderne for Chris Wilder’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-1. Mod Luton, havde Sheffield U. 25% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Sheffield U. i alt 7 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 20 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Brighton banen med et nederlag. I den kamp, mødte Roberto De Zerbi’s hold Tottenham. Det endelige resultat for den kamp var 1-2. Statistikker mod Tottenham viser at Brighton havde 47% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Brighton i alt 6 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 16 skud imod sig.

Sheffield U. vs Brighton Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Sheffield U. vundet i to , med scoring i 6 kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Sheffield U. nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Bramall Lane. Deres modstander, Brighton, har vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sheffield U. vs Brighton Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Sheffield U. og Brighton , har Sheffield U. en historik på 5 sejre , mens Brighton har en historik der tæller én sejr , med 4 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.1 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Sheffield U. i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og Brighton har snittet 0.8 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brighton på 2-5. Kampen blev spillet lørdag d. 27/01/2024, 16:00 på Bramall Lane.

Sheffield U. – Brighton Odds på Over/Under

Sheffield U. har formået at score i gennemsnit på 3.2 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Brighton’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. I disse kampe, har Chris Wilder’s hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.10 mål i hver kamp . Chris Wilder’s hold har i gennemsnit scoret 1.30 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.40 mål pr. kamp.

Sheffield U. – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Sheffield U.’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Brighton har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-5 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 3/02/2024 var den seneste kamp, som Sheffield U. endte uden at score et mål. Brightons seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Luton d. 30/01/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.59 er der en sandsynlighed på 62.89% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.24, er der en sandsynlighed på 44.64% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – Brighton live stream?


Kampen Sheffield U. mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sheffield U. og Brighton?


Brighton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.63.

Før kampen, hvordan præsterer Sheffield U. i Premier League?


Sheffield U. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.