18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – AGF Live Stream

Last Updated on

I runde 21 af Superligaen skal vi se Silkeborg IF byde AGF velkommen på deres hjemmebane, JYSK Park, søndag d. 10/03/2024, kl. 14:00.

Hvor kan man se Silkeborg IF – AGF Live Stream?

Deres seneste kamp mod FC Nordsjælland endte i skuffelse, da Silkeborg IF tabte med 1-3 og befinder sig lige nu på 6. pladsen i Superligaen , mens AGF rangerer som nr. 5 efter at have spillet uafgjort mod OB 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg IF vs AGF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Silkeborg IF mod AGF direkte via live stream.
  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 10/03/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Silkeborg IF – AGF live stream på ViaPlay

Silkeborg IF – AGF Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Silkeborg IF givet 38.61% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.59. AGF har derimod 38.46% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.60. Disse odds gør Silkeborg IF til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 30.96% med et odds på 3.23.

Silkeborg IF mod AGF – Statistikker og Analyse

Silkeborg IFs seneste så dem indkassere et nederlag. FC Nordsjælland var modstanderne for Kent Nielsen’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-3. Da de mødte FC Nordsjælland, havde Silkeborg IF 48% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Silkeborg IF i seneste kamp 3 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Kent Nielsen’ hold 15 skud imod sig. Imens spillede AGF uafgjort i deres seneste kamp. Uwe Rösler’s hold spillede mod OB. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Mod OB, havde AGF en boldbesiddelse på 59%. I forhold til skud på mål, havde AGF i alt 16 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig.

Silkeborg IF vs AGF Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har Silkeborg IF formået at sikre to sejre , med scoring i 6 kampe . AGF har 4 sejre , og har scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Silkeborg IF vundet 5 point i deres seneste fem kampe på JYSK Park. I mellemtiden har AGF vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Silkeborg IF vs AGF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Silkeborg IF og AGF , har Silkeborg IF opnået 3 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange , med 3 uafgjorte i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.5 mål pr. kamp . 1.5 mål pr. kamp er gået til Silkeborg IF , og AGF havde et gennemsnit på 2.0 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 2-2 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet søndag d. 13/08/2023, 17:00 på Ceres Park.

Silkeborg IF – AGF Odds på Over/Under

Silkeborg IF har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som AGF har spillet, blevet scoret 2.1 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Kent Nielsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe . Kent Nielsen’s hold har i gennemsnit scoret 1.30 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.80 mål pr. kamp.

Silkeborg IF – AGF Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Silkeborg IF’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og AGF har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Silkeborg IF ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub d. 25/02/2024. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub d. 19/02/2024 var den seneste kamp, som AGF endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.80 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 55.56%.Et gennemsnitligt odds på 1.90 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 52.63%.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg IF – AGF live stream?


Kampen Silkeborg IF mod AGF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Silkeborg IF og AGF?


Silkeborg IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.59.

Før kampen, hvordan præsterer Silkeborg IF i Superligaen?


Silkeborg IF seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er AGF’s form i Superligaen op til kampen?


AGF har 4 sejre, 1 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.