18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – FC København Live Stream

Last Updated on

Silkeborg IF og FC København mødes søndag d. 18/02/2024 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på JYSK Park.

Hvor kan man se Silkeborg IF – FC København Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Lyngby på 0-2 i sidste runde, ligger Silkeborg IF lige nu nr. 6 i Superligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – FC København indkasserede et nederlag mod AGF på 1-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 3. Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg IF vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Silkeborg IF mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 18/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Silkeborg IF – FC København live stream på ViaPlay

Silkeborg IF – FC København Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Silkeborg IF givet 26.46% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.78. FC København har derimod 54.35% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.84. Disse odds gør FC København til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.25% med et odds på 3.67.

Silkeborg IF mod FC København – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Silkeborg IF et nederlag og fik ingen point. Lyngby var modstanderne for Kent Nielsen’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2. Statistikker mod Lyngby viser at Silkeborg IF havde 63% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Silkeborg IF de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp forlod FC København banen med et nederlag. I deres seneste møde, stod Jacob Neestrup’s hold overfor AGF. Det endelige resultat for den kamp var 1-2. I deres kamp mod AGF, havde FC København 71% af bolden. Ser man på skud på mål, havde FC København de følgende statistikker: 24 skud i angreb og 5 skud tilladt mod eget mål.

Silkeborg IF vs FC København Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , mens de har scoret i 7 af dem . FC København har 4 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på JYSK Park, har Silkeborg IF nu vundet i alt 8 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Silkeborg IF vs FC København Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Silkeborg IF og FC København , har værterne været sejrsrige to gange , og gæsterne har været sejrsrige 5 gange , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp , hvor Silkeborg IF i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp , mens FC København i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Silkeborg IF kampen med 1-2.

Silkeborg IF – FC København Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som Silkeborg IF har spillet, er der blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i FC København’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Kent Nielsen’s hold et gennemsnit på 1.50 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp , og Jacob Neestrup’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.80 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe.

Silkeborg IF – FC København Odds på Begge Hold Scorer

Silkeborg IF har haft 40% af deres seneste 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for FC København er det samme gældende for 70% af deres kampe. Silkeborg IFs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby d. 3/12/2023. Den seneste gang FC København missede chancen for at score i en kamp var d. 12/11/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 61.73%.Et gennemsnitligt odds på 2.16 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 46.30%.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg IF – FC København live stream?


Kampen Silkeborg IF mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Silkeborg IF og FC København?


FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.84.

Før kampen, hvordan præsterer Silkeborg IF i Superligaen?


Silkeborg IF seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer FC København i Superligaen?


FC København seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.