18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – AaB Live Stream

Last Updated on

Runde 29 i 1. Division byder på Sønderjyske mod AaB, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 11/05/2024 kl. 13:00 på Sønderjyskes hjemmebane: Sydbank Park.

Hvor kan man se Sønderjyske – AaB Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 1. plads efter en 2-1 sejr over Fredericia . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – AaB indkasserede et nederlag mod Hobro IK på 2-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 2. Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs AaB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod AaB direkte via live stream.
  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 11/05/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – AaB live stream på ViaPlay

Sønderjyske – AaB Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Sønderjyske er favoritter i dette kommende opgør. Sønderjyske er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.89, så der er 52.91% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. AaBs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.60, hvilket betyder, at der er 27.78% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.55, eller 28.17%.

Sønderjyske mod AaB – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Sønderjyske sejren og vandt tre point. Fredericia var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. Imens tabte AaB deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod lørdag gæster overfor Hobro IK. Efter 90 minutter, var resultatet 2-3.

Sønderjyske vs AaB Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har værterne 6 sejre , mens de har scoret i 7 af dem . AaB har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Sønderjyske i deres seneste fem kampe på Sydbank Park vundet 10 point. Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sønderjyske – AaB Odds på Over/Under

Sønderjyske har i gennemsnit scoret 2.5 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . Imens er der i de kampe, som AaB har spillet, blevet scoret 4.1 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 0.80 i hver af deres tidligere kampe , udeholdet har formået at notere 2.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp.

Sønderjyske – AaB Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for Sønderjyske, formåede begge hold at score i 30% af kampene , mens AaB har set det samme ske i 90% af deres kampe. Sønderjyskes uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF på 0-0 d. 18/04/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.58 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 63.29%.Et gennemsnitligt odds på 2.23 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 44.84%.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – AaB live stream?


Kampen Sønderjyske mod AaB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Sønderjyske og AaB har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Sønderjyske favoritter med odds 1.89 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Sønderjyske i 1. Division?


Sønderjyske seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.