18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – Fredericia Live Stream

Last Updated on

,

I runde 28 af 1. Division skal vi se Sønderjyske byde Fredericia velkommen på deres hjemmebane, Sydbank Park, torsdag d. 2/05/2024, kl. 17:00.

Hvor kan man se Sønderjyske – Fredericia Live Stream?

Efter en 3-0 sejr over Kolding IF i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i 1. Division tabellen , hvorimod Fredericia lige nu ligger på en 3. plads efter deres nederlag mod AaB på 2-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs Fredericia, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod Fredericia direkte via live stream.
  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 2/05/2024
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – Fredericia live stream på ViaPlay

Sønderjyske – Fredericia Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Sønderjyske er favoritter i dette kommende opgør. Sønderjyske er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.43, så der er 69.93% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Fredericias gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.85, hvilket betyder, at der er 17.09% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.46, eller 22.42%.

Sønderjyske mod Fredericia – Statistikker og Analyse

Sønderjyske’s seneste kamp så dem tage en sejr. torsdag værter stod overfor Kolding IF i den kamp. Kampen endte med et resultat på 3-0. Imens vandt Fredericia deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod torsdag gæster overfor AaB. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1.

Sønderjyske vs Fredericia Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har værterne 5 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Fredericia har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 6 kampe. I deres seneste fem kampe på Sydbank Park, har Sønderjyske nu vundet i alt 7 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Sønderjyske – Fredericia Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som Sønderjyske har spillet, er der blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit . På den anden side, har Fredericia’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet formået at score 1.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.90 mål pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Sønderjyske – Fredericia Odds på Begge Hold Scorer

Sønderjyske har haft 20% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for Fredericia er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Sønderjyskes seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF d. 18/04/2024. Fredericias seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske d. 14/04/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.16, er der en sandsynlighed på 46.30% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – Fredericia live stream?


Kampen Sønderjyske mod Fredericia kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Sønderjyske og Fredericia har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Sønderjyske favoritter med odds 1.43 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Sønderjyske i 1. Division?


Sønderjyske seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?


Fredericia har 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.