18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

Runde 25 i Premier League byder på Tottenham mod Wolverhampton, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 17/02/2024 kl. 16:00 på Tottenhams hjemmebane: Tottenham Hotspur Stadium.

Hvor kan man se Tottenham – Wolverhampton Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 4. plads efter en 2-1 sejr over Brighton , mens Wolverhampton ligger på 11. pladsen efter et nederlag mod Brentford på 0-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 17/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Tottenham – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Tottenham – Wolverhampton Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Tottenham er favoritter i dette kommende opgør. Tottenham er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.55, så der er 64.52% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Wolverhamptons gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.13, hvilket betyder, at der er 19.49% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.59, eller 21.79%.

Tottenham mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Tottenham sejren og vandt tre point. Ange Postecoglou’s hold mødte Brighton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1. Mod Brighton, havde Tottenham 53% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Tottenham de følgende statistikker: 16 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Wolverhampton deres seneste kamp. Gary O’Neil’s hold spillede mod Brentford. Det endelige resultat for den kamp var 0-2. Statistikker mod Brentford viser at Wolverhampton havde 72% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Wolverhampton i alt 17 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Tottenham vs Wolverhampton Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne 6 sejre , og har scoret i alle kampe . Wolverhampton har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 7 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Tottenham Hotspur Stadium, har værterne Tottenham nu vundet i alt 15 point. Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Tottenham og Wolverhampton , har Tottenham vundet 4 kampe , hvorimod Wolverhampton har opnået 5 sejre , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 2.4 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Tottenham har i gennemsnit scoret 1.1 mål pr. kamp , og Wolverhampton har scoret 1.3 pr. kamp. I den seneste kamp tog Wolverhampton hjem med en sejr på 1-2. Kampen blev spillet lørdag d. 11/11/2023, 13:30 på Molineux Stadium.

Tottenham – Wolverhampton Odds på Over/Under

I Tottenham’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.9 mål pr. kamp , hvorimod Wolverhampton har et gennemsnit på 3.2 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Ange Postecoglou’s trup formået at score 2.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp , og Gary O’Neils trup har et gennemsnit på 1.80 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Tottenham – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Tottenham, formåede begge hold at score i 90% af kampene , og Wolverhampton har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Den seneste gang Wolverhampton missede chancen for at score i en kamp var d. 10/02/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.51, kan vi se at der er 66.23% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.41, kan vi se at der er 41.49% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Wolverhampton live stream?


Kampen Tottenham mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Tottenham og Wolverhampton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Tottenham favoritter med odds 1.55 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Tottenham i Premier League?


Tottenham seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.