18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – AGF Live Stream

Last Updated on

Vejle Boldklub møder AGF i runde 18 af Superligaen mandag d. 19/02/2024, kl. 19:00 på deres hjemmebane Vejle Stadion.

Hvor kan man se Vejle Boldklub – AGF Live Stream?

Forud for kampen, ligger Vejle Boldklub lige nu på en 11. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod Randers FC 0-0 i seneste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – AGF sikrede sig en sejr over FC København med 2-1, hvilket placerer dem på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs AGF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod AGF direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 19/02/2024
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – AGF live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – AGF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Vejle Boldklub en 25.58% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.91, mens AGF har en 51.28% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.95. Dette betyder at AGF er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.20 med en sandsynlighed på 31.25%.

Vejle Boldklub mod AGF – Statistikker og Analyse

Vejle Boldklub spillede uafgjort i deres seneste kamp. Ivan Prelec’s hold stod overfor Randers FC i den kamp. Kampen endte med et resultat på 0-0. Mod Randers FC, havde Vejle Boldklub 45% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Vejle Boldklub i alt 10 skud, mens de tillod 18 skud imod sig. Imens sikrede AGF sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Uwe Rösler’s hold overfor FC København. Det endelige resultat for den kamp var 2-1. I deres kamp mod FC København havde AGF følgende boldbesiddelse : 29%. I deres seneste kamp, blev 5 skud sendt afsted i angrebet, mens 24 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Vejle Boldklub vs AGF Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , med scoring i 7 kampe . AGF har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Vejle Boldklub nu vundet 8 point i deres seneste fem spillede kampe på Vejle Stadion. I mellemtiden har AGF vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Vejle Boldklub vs AGF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Vejle Boldklub og AGF , har Vejle Boldklub en historik på to sejre , hvorimod AGF har opnået 5 sejre . Der har også været 3 uafgjorte. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Vejle Boldklub har i gennemsnit scoret 1.1 mål pr. kamp , og AGF har snittet 1.6 pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Vejle Boldklub kampen med 0-1. Kampen blev spillet søndag d. 23/07/2023, 13:00 på Ceres Park.

Vejle Boldklub – AGF Odds på Over/Under

Vejle Boldklub har i gennemsnit scoret 1.8 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . På den anden side, har AGF’s kampe haft et gennemsnit på 2.2 mål. Ser man på disse opgør, har Ivan Prelec’s hold formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 0.90 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Uwe Röslers hold har scoret 1.20 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp.

Vejle Boldklub – AGF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af 10 kampe, som Vejle Boldklub og AGF har spillet indtil nu. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Randers FC d. 1/12/2023 var den seneste kamp, som Vejle Boldklub endte uden at score et mål. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland d. 26/11/2023 var den seneste kamp, som AGF endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 2.03 er der en sandsynlighed på 49.26% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.70, er der en sandsynlighed på 58.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – AGF live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod AGF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vejle Boldklub og AGF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AGF favoritter med odds 1.95 for at vinde.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 2 sejre, 3 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer AGF i Superligaen?


AGF seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte.